5. 3. 2024 v živo v Ljubljani

TURBO PODJETNIŠTVO

z Danielom Priestleyjem

Inovativni pristopi za lažje pridobivanje strank in večanje dobička

“S pomočjo metod Daniela Priestley-ja smo prišli od prihodkov 2 milijona dolarjev letno v eni državi do 70 milijonov dolarjev letno v 11 državah.”

- Francisco Bricio, ustanovitelj, Simetrical (Mehika)

"Na seminarju Daniela Priestleyja so se mi 'odprle oči', zakaj je podjetje v trenutnem stanju, kako je tja prišlo in kaj manjka, da bi šlo na nivo, ki bi si ga želeli."

- Peter Kosin, direktor, INEA d.o.o. (Slovenija)

“Principi in marketinške metode Daniela Priestleya so nam pomagali postati št. 1 na svetu v naši branži v le nekaj letih.”

- Michael Carter, direktor, BizEquity (ZDA)

 “Marketinške metode, ki jih uči Daniel Priestley, so mi pomagale priti od 150.000 dolarjev do 450.000 dolarjev prihodkov v 18 mesecih.”

- Andrew Valyear, ustanovitelj, Uplynk (Kanada)

Na tem seminarju vam bo serijski podjetnik in bestselling avtor Daniel Priestley predstavil marketinške metode in podjetniške pristope, s katerimi bo vaše podjetje na trgu izstopalo, ter hitro rastlo po prihodkih in predvsem dobičku.

Seminar je namenjen izključno podjetnikom. Pristope, ki jih Daniel uči, lahko uporabite v praktično katerikoli branži in za katerokoli velikost podjetja (od malega s.p.-ja do mednarodno uveljavljenih uspešnih podjetij).

Cilj seminarja je, da s pomočjo Danielovih tehnik podvojite svoje prihodke in dobiček v naslednjih 24. mesecih.

"Z Danielovo pomočjo smo kot stranko pridobili sam Rolls Royce."
- David Boucher, Boucher and Co., Furniture Design

Program seminarja, ki bo trajal od 9:00 do 16:30

od 9:00 do 10:30
Daniel Priestley: Marketinški pristopi, s katerimi bo vaše podjetje izstopalo na trgu

 • Strategije za pridobivanje idealnih strank: Kako lahko vaše podjetje postane pravi magnet za takšne stranke?
 • Strategija prevlade na trgu: Kako postati edina izbira za svoje stranke in kako bistveno zmanjšati možnost, da gredo stranke h konkurenci?
 • Ustvarjanje edinstvene blagovne znamke: Spoznajte najnovejše pristope, kako ustvariti prodorno blagovno znamko, ki se loči od konkurence.
 • Gradnja zaupanja in avtoritete: 5 "malenkosti", ki bodo omogočile, da vam potencialna stranka takoj zaupa.
 • Pravilo 7 ur za pridobivanje strank.
 • Postanite nezamenljivi za stranke: Kako pozicionirati vaše podjetje tako, da ga bodo stranke dojemale kot ključni del njihovega uspeha?

od 10:50 do 12:20
Daniel Priestley: Grajenje vašega sanjskega podjetja

Da lahko podjetje raste po prihodkih in dobičku potrebuje ljudi - bodisi notranji tim ali zunanje sodelavce.

 • Ekipe, ki ustvarjajo čudeže: spravite svojo ekipo na isto valovno dolžino in ustvarjajte rezultate, ki presegajo pričakovanja.
 • 4 ključna področja dela v prodornem podjetju prihodnosti. Če za te funkcije v podjetju ni nihče odgovoren, boste vedno stopicali na mestu (verjetno eno ali dve sploh še ne poznate).
 • Poenostavitev kompleksnosti: Kako zmanjšati kompleksnost v poslovanju, znižati stroške in postati zaradi tega bolj privlačni za stranke?

od 12:20 do 13:20

Pred popoldanskim delom seminarja bomo imeli odmor za kosilo. Kosilo (stoječi bife) je vključeno v ceno karte.

od 13:20 do 14:40
Robert Rolih: Psihologija denarja za podjetnike

To je Robertova čisto nova tema, 100% vsebinska tema, ki jo tokrat prvič predstavlja javnosti.

 • Posebna tveganja podjetnikov pri vlaganju: na kaj morajo biti pozorni podjetniki, navadnim smrtnikom pa ni treba skrbeti za to?
 • Novi pristopi za vlaganje denarnih rezerv podjetja, ki ob izjemno majhnem tveganju omogočajo velik potencialni donos.
 • V katerih primerih se bolj splača vlagati neposredno iz podjetja in kdaj je smiselneje izplačati si dobiček ter vlagati kot fizična oseba?

od 15:00 do 16:30
Daniel Priestley: Novi pristopi za rast podjetja in rast dobičkonosnosti

 • Skrivnosti podjetniškega potovanja: Zakaj večina strategij pri rasti podjetja, ki jih uberejo podjetniki, vodi v rezultat "garam za drobtinice".
 • Kateri sta edini dve strategiji rasti, ki vodita do velikega dobička in življenjskega sloga, ki vam dopušča veliko prostega časa in svobode?
 • Dve ključni pasti, ki vas čakata na dveh ključnih točkah razvoja podjetja ter kako se jima izogniti?
 • Kako graditi podjetje, da vam nudi 3 vrste svobode:
  lokacijsko, kreativno in časovno svobodo?
 • Kako uporabiti "digitalna sredstva" za povečanje prodaje in doseganje idealnih strank. (P.S. To je tema, ki običajno šokira udeležence Danielovih seminarjev in jim odpre oči na področju dobičkonosne rasti podjetja.)

"Po uporabi Danielovih tehnik sem prišel do tega, da moram stranke zavračati, ker imam tako veliko povpraševanje."
- Jean-Pierre de Villers, Peak Performance Coach

"Kot rezultat uporabe metod Daniela Priestleya zdaj odpiramo po eno novo poslovalnico na mesec. Dosegli smo več kot milijon prihodkov in s tem tempom bomo dosegli 10 mio v naslednjih 18. mesecih."
- Janelle Gonzalez, Blue Toro Mobile Mechanics

Kdo je Daniel Priestley?

Daniel je serijski podjetnik, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov za podjetništvo in marketing. Prihaja iz Avstralije, je avtor revije Forbes ter bestselling avtor 4 knjig (Entrepreneur Revolution je bila po izboru revije Entrepreneur izbrana med 5 najboljših knjig za podjetnike na svetu). 

Do svojega štiridesetega leta je zgradil 7 podjetij z milijonskimi prihodki – med njimi tudi podjetniški pospeševalnik, ki posluje na treh kontinentih (Sidney, Singapur, London). Svetovno znani medijski portal Huffington Post ga je označil za vodilni podjetniški pospeševalnik na svetu.

Danes velja za enega od najboljših poslovnih mentorjev za podjetnike, ki želijo ustvariti visoko dobičkonosna podjetja, ki delujejo relativno samostojno in lastniku omogočajo veliko časovno svobodo.

Sodi med "Top 10 poslovnih svetovalcev Združenega kraljestva" po izboru združenja Enterprise Nation in uvrščen je bil med 25 najbolj vplivnih podjetnikov v Londonu (Smith & Williamson Power 100 Awards). Prejel je tudi naziv Britanski Podjetnik leta 2022.

Robert Rolih Speaking

Kdo je Robert Rolih?

Robert je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision, ki je bila prevedena v več jezikov, med drugim tudi v kitajsko mandarinščino. Več kot 7.000 članov njegovih dražjih programov o vlaganju denarja prihaja iz 56 držav.

Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

O njem so pisali ali govorili v več kot 60 medijih, med drugim tudi Yahoo Finance, Bloomberg TV, Business Insider in Newsmax TV. Yahoo Finance je enega od njegovih citatov iz knjige uvrstil tudi med “20 brilliant quotes from the world’s greatest investors“.

Million Dolar Decision - Free Chapter

Kotizacija, prijava

Kotizacija za seminar znaša 397 EUR + DDV in vključuje tudi kosilo. Dogodek je 100 % vsebinski seminar.

Dogodek prirejamo kot uvod v 20. obletnico Akademije Panta Rei, ki jo praznujemo letos. Z njim želimo obeležiti predanost Akademije Panta Rei k podpiranju podjetnikov in podjetništva v Sloveniji.

Zato smo se odločili, da tokrat ponudimo nekaj resnično posebnega - ob praznovanju 20. obletnice bomo prijavljenim (s plačilom v treh delovnih dneh) ponudili karto po neposrednih administrativnih stroških, ki znašajo 136,1 EUR + DDV na udeleženca.

Neposredni administrativni stroški vključujejo najem dvorane, stroške predavatelja (honorar + potne stroške), ter stroške prehrane, ki so zdaj v hotelih milo rečeno - enormni 😲😲😲 Vendar vemo, da res ne želite biti lačni in vas bomo zato razvajali z odličnim stoječim bifejem, kavo in drugimi prigrizki.

S seminarjem imamo mi sicer še veliko drugih stroškov, vendar ... ne bodimo malenkostni 😉

20. obletnico se vendarle praznuje le enkrat 🥂!

Seminar bo potekal 5. marca 2024 od 9:00 do 16:30.

Lokacija: Austria Trend Hotel, Dunajska cesta 154, Ljubljana

Daniel Priestley bo govoril v angleščini (prevajanja ne bo), Robert Rolih pa v slovenščini.

Pomembno obvestilo: na voljo je dne 28.2. le še 14 kart. Seminar je praktično že razprodan, tako da pohitite.

Da, želim se prijaviti!

Stopite v stik z nami:

Pišite na pisarna@panta-rei.si

tel. 01 511 30 71

Delite to stran:

Share on X (Twitter)Share on LinkedInShare on PinterestShare on Instagram