17. september - 19. september 2021, Ljubljana, Hotel Lev

Tridnevni intenzivni program za resne podjetnike

The Million Dollar Business

"Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička!"

Ta tridnevni program, ki ga vodita Robert Rolih in Sara Brezigar, je bližnjica do vašega podjetniškega uspeha. 

Prihranil vam bo leta dela, preizkušanja različnih pristopov, učenja na lastnih napakah in vas obvaroval na stotine dragih napak. Vsebuje namreč najboljša podjetniška znanja za razvoj podjetja, ki bo delovalo dobičkonosno in vam prineslo tisti življenjski slog, ki si ga resnično želite.

Program je namenjen resnim podjetnikom in podjetnicam, ki:

 • Imajo odlične izdelke ali storitve, vendar jih velikokrat težko prodajo.
 • Veliko delajo, vendar niso sorazmerno nagrajeni (z zaslužki) za ves ta trud.
 • So akcijsko naravnani in vedo, da ne obstajajo magične palice, ki bi jim prinesle bogastvo čez noč.
 • So pripravljeni sprejeti in poizkusiti nove, inovativne pristope pri svojem marketingu in prodaji (če bi radi še naprej delali stvari na enak način, kot ste jih do zdaj in kot jih počne vaša konkurenca, potem ta dogodek zagotovo ni za vas). 

Program je zastavljen izjemno praktično (beri: nobenega teoretiziranja), tako da boste na njem tri dni delali na svojem podjetju in že takoj zastavili nove pristope za pridobivanje kupcev in višanje dobičkonosnosti.

Pravijo, da denar ne more kupiti sreče. Zagotovo pa lahko reši marsikateri problem! (Robert Rolih)

Tri ključna področja programa

1. Marketing, ki prinaša naval strank

Spoznajte inovativne pristope pri marketingu, o katerih se vaši konkurenci niti ne sanja in pridobivajte stranke hitreje in ceneje kot vaši konkurenti. Postanite samoumevna prva izbira za potencialne stranke. 

 • Najdite svojo »BIG marketing idea« (veliko marketinško idejo), zaradi katere vas bodo stranke videle kot nekaj posebnega v vaši panogi ter vas imele za svojo prvo izbiro. Ta pristop bo naredil revolucijo v vašem podjetju in vaša konkurenca bo postala nerelevantna.
 • Obvladajte 3 načine za podvojitev prometa in dobička svojega podjetja: 1) pridobite več strank 2) dosezite, da te stranke od vas kupujejo bolj pogosto 3) dosezite, da vsakič kupijo od vas več.
 • »Event based marketing« - marketinški pristop, na katerem je temeljila najbolj učinkovita marketinška kampanja, ki jo je zasnoval Robert Rolih (prinesla je 200.000 EUR čistega dobička v dveh tednih).
 • 5 nenavadnih tehnik za pridobivanje strank, ki jih ne uporablja praktično nihče.
 • Skrivnosti marketinških materialov, ki delujejo: kako pripraviti letake, pisma, brošure ali pa akcije na internetu, ki bodo 5 krat bolj učinkovite od vsega, kar trenutno počnete?  
 • Ključna napaka, ki jo počne 95 % podjetnikov pri oglaševanju: to, da oglašujete svoje izdelke ali storitve. Ja, prav ste prebrali. Spoznali boste, zakaj je to popolna potrata denarja in kaj narediti namesto tega. Samo ta pristop bo dobesedno rešil vaše podjetniško življenje.
 • »JV marketing« Kako oglaševati in pridobivati stranke brez tveganja in brez stroškov?
 • Kako zvišati zaznano vrednost vaše ponudbe (beri: kako doseči, da bodo stranke videle veliko vrednost v tem, kar ponujate in da se ne bodo pritoževale nad ceno). Postavitev cen ni toliko odvisna od tega, KAJ ponujate na trgu, temveč od tega, KAKO to predstavite. S pomočjo tega pristopa uspejo nekatera podjetja pri podobni ponudbi, kot jo ima konkurenca, doseči na trgu za 20, 30 ali 50 % višje cene!

Prva izvedba programa MDB je bila aprila 2018. Spodaj je nekaj odzivov udeležencev...

»Priporočene rešitve so tako uporabne, da delaš na njih takoj v času izobraževanja in jih izvedeš naslednji dan v podjetju … Robert tudi vključi vsakega, ki ima vprašanje. Zame je bil MDB zelo osebna izkušnja, saj se mi je uspelo ponovno povezati s podjetjem in delati na podjetju z elanom in strastjo.» (Blanka Denko Čeh, Pekarna Čeh s.p., Beltinci)  

»MDB je vrhunski program, zajema vse najbolj pomembne stvari, ki jih podjetniki nujno rabimo za 'preboj med elito‘. Cena je za znanja, ki jih dobimo, smešno nizka, zato podjetniki to morajo pograbiti. Neprecenljivo.» (Gregor Pintar, Senčila Bled d.o.o.)  

2. Prodajni pristopi, s katerimi boste pridobili tudi najzahtevnejše stranke 

Prodaja je ključna veščina v podjetništvu. Podjetniški uspeh je brez te veščine izredno težak. Spoznali boste vse postopke, tehnike in pristope, ki so Robertu Rolihu omogočili priti z 10 % na 80 % učinkovitosti na prodajnih sestankih. 

 • Velika zmota podjetnikov je, da mislijo, da je prodaja stvar navdiha. Ravno nasprotno! Prodaja je znanost in spoznali boste, kako razviti zmagovalni prodajni postopek, ki vam bo prinašal stalen dotok strank.
 • Kako do sestankov s strankami, ki imajo denar in potrebo po tistem, kar ponujate?
 • Takojšnje soglasje: tehnika, ki vam omogoča odličen začetek prodajnega razgovora ter stranko pomiri in ji pokaže, da ste na njeni strani. Ko jo boste spoznali, se boste tepli po glavi, zakaj je niste uporabljali že prej.
 • Prehod zmagovalcev. Skrivna tehnika najboljših prodajnikov, ki bo vaši prodajni predstavitvi dodala izjemno moč, saj boste z njo dosegli, da bo stranka tista, ki prosi za predstavitev vaših rešitev in ne vi. Uporabite jo in presenečeni boste nad rezultati.
 • Kako pripraviti ponudbe, ki jih stranke ne morejo zavrniti
 • Tehnika »Cvetoča češnja«: enostavna tehnika, ki je ne uporablja skorajda nihče. Z njo boste ugotovili, kaj vaše kupce motivira in to uporabili za uspešno prodajo.
 • Kako se izogniti največjemu problemu pri prodaji – temu, da je stranka zainteresirana, nakupa pa ni in ni. Spoznali boste dve najboljši tehniki za zaključevanje prodaje

»Smo start-up in po MDBju točno vem, kako se bomo lotili pozicioniranja – rešitev smo pravzaprav imeli na dlani, a je nismo videli! Z dodatnimi orodji, predstavljenimi v programu, pa smo prepričani, da bomo prve uspehe poželi veliko prej, kot smo si prvotno lahko predstavljali.« (Vesna Jurjec Žvikart, Viar Irida s.p.) 

»Začel sem razumeti prodajo, da ima slednja določene faze in da moraš v vsaki fazi doseči določene stvari. Ko sem stvari oblikoval tako, nisem imel nikoli več težav s prodajo. Rezultat je bil, da sem končno začel ustvarjati dobičke. Dobil sem dovolj pacientov, da sem lahko zaposlil 10 fizioterapevtov, ki sedaj delajo za naše podjetje pod našo blagovno znamko TH10 in se zato lahko zdaj ukvarjam s tem, kako podjetje širiti v tujino.« (Urban Založnik, Therapia d.o.o.)

»MDB mi je pomagal predvsem pri strukturi prodaje. Do sedaj sem se na tem področju že kar nekaj izobraževal in imam tudi izkušnje iz svojega podjetja, vendar to do sedaj nekako ni imelo repa in glave. Strukturiranost Robertovega sistema pa je vse to postavila na svoje mesto.» (Oskar Šega, Divestrong d.o.o.)  

3. Vodstveni pristopi najboljših podjetnikov  

Vaša sposobnost, da vodite majhen ali večji tim ljudi, ki vam pomaga pri delu, je ključna za grajenje podjetja, kjer ni vse odvisno od vas samih. Kako dobiti dobre kadre? Kako z outsourcingom pridobiti top kadre? Kako voditi te ljudi in kako jim pravilno delegirati? 

 • 3 ključna področja vodenja podjetja.
 • Delegiranje in dajanje navodil. S pomočjo pravilnega delegiranja lahko bistveno pospešite napredek svojega podjetja ter izkoristite v celoti potencial svojih zaposlenih.
 • Naučite se temeljev dobre komunikacije, izražanja svojih pričakovanj in ostalih temeljev vodstvene komunikacije.
 • Katere so skupne značilnosti vseh uspešnih vodij in kako lahko tudi sami izboljšate svoje vodstvene sposobnosti?
 • Outsourcing: vaše skrivno orožje vodenja! 

»Tako program MDB, kot tudi že vsi prejšnji, so mi dali nemerljivo vrednost. Znanje, ki sem ga dobila, je izjemno, predvsem pa predstavljeno na zelo enostaven in učinkovit način. Hvalila bi lahko v nedogled….« (Maja Matevžič, Teniški center Maja Matevžič d.o.o.) 

»Program MDB je super in v treh dneh sem spoznal vrsto pravih podjetniških nasvetov, ki jih bom z veseljem uporabil. Mislim, da je program edinstven v slovenskem prostoru in do zadnjega centa vreden svojega denarja.» (Miran Müllner, Gostinstvo Pro-Masim d.o.o., Nova Gorica)  

Kako pogosto brusite svojo sekiro?

Dva gozdarja sta podirala drevesa. Prvi je sekal ves dan, brez oddiha, drugi pa se je vsako uro ustavil in se za 10 minut odpočil. 

Na koncu dneva je prvi gozdar presenečeno opazil, da je njegov kolega posekal trikrat več dreves kot on.  

Vprašal ga je: "Kako to, da si ti posekal več dreves kot jaz? Jaz sem garal ves dan, ti pa si pol dneva počival?"  

Drugi gozdar mu odgovori: "Saj nisem počival. Brusil sem sekiro."  

Podobno se dogaja v poslu. Najbolj uspešni podjetniki navadno niso tisti, ki garajo cele dneve, mesece in leta. Najuspešnejši so tisti, ki se pogosto ustavijo in nabrusijo svojo sekiro. Pridobivajo nova znanja, jih implementirajo v poslovanje, si vzamejo čas za razmislek in strategijo. In s tem omogočijo podjetju bistveno hitrejši razvoj in uspešnejše poslovanje.  

Ob udeležbi prejmete še darilo:

V avdio programu Postanite legendarni vam bo bestselling avtor Robert Rolih zaupal preverjene pristope, s katerimi boste postali eden od najboljših, najbolj vplivnih in najbolje plačanih strokovnjakov v svoji niši.

Program je v prestižni škatli. Dobite ga na USB ključku v MP3 datotekah. Poslušate ga lahko na računalniku, v avtomobilu ali na svojem mobilnem telefonu.  

(Običajna cena 99€ + DDV)

Vodji programa

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. Robertova knjiga The Million Dollar Decision je postala mednarodni bestseller, bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih, med drugim tudi na ameriški Newsmax TV in na ruskem Mediametrics radiu. Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley ... Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta - od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

Sara Brezigar je strokovnjakinja s področja strateškega upravljanja s človeškimi viri. Magistrirala je na London School of Economics, ki je vrhunska evropska ustanova na področju upravljanja s človeškimi viri in sodelovala pri svetovalnih projektih za številna slovenska in tuja podjetja.  

Za coaching in strateško svetovanje jo najemajo predvsem direktorji, ki bi radi svoja podjetja pripeljali na višjo stopnjo. Pomaga pa jim pri vseh večjih strateških odločitvah glede kadrovske strategije, vodenja, sistema nagrajevanja, itd. Njena znanja in način razmišljanja na področju kadrovske strategije so neprecenljiva za vsakega vodjo, ki bi rad od svojih ljudi dobil kar največ.  

Znana je po svoji izjemni sposobnosti zaznavanja problemov, ki jih prinesejo določene odločitve, ki jih podjetniki sprejmejo pri poslovanju, in po praktičnosti.

Prijava na program The Million Dollar Business 

Program poteka petek, sobota in nedelja - 3 celi dnevi. Prejmete tudi obsežna gradiva in avdio program Postanite legendarni. V kotizacijo ni vključena nastanitev in hrana.

Kotizacija za program je 1.997 EUR + DDV. Trenutno poteka akcija Poletje 2021, v kateri je cena programa 997 EUR + DDV. Izkoristite jo in se prijavite že sedaj.

Razpisan termin:

- 17. 09. - 19. 09. 2021, hotel Lev, Ljubljana

Pridržujemo si pravico do spremembe termina izvedbe dogodka, v kolikor bi bilo to potrebno zaradi ukrepov, vezanih na epidemijo Covid-19.

Naša garancija

Če po prvem dnevu programa ne boste ocenili, da je bil že prvi dan vreden bistveno več, kot je investicija v program, nam to na koncu dneva povejte in povrnemo vam denar – brez vprašanj. 

Za več informacij pa nas pokličite na 01 511 30 71 ali nam pišite na pisarna@panta-rei.si.

Da, želim se prijaviti!

"Najbolj uspešni podjetniki niso to postali, ker bi vedeli več od drugih. To so postali, ker so imeli nenasitno željo, da bi se naučili več." (Michael Gerber)

*Vsa mnenja zadovoljnih strank in potencialni rezultati uporabe tehnik s tečaja so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.