Raymond Aaron v Sloveniji

Ljubljana, 5. februar 2019 - Raymond Aaron v Sloveniji!

Podvojite prodajo svojega podjetja v 12 mesecih s pomočjo presenetljive, malo znane tehnike! 

5. februarja v Slovenijo prihaja #1 New York Times Bestselling avtor Raymond Aaron! 

Raymond je eno od največjih imen v svetu poslovnih svetovalcev in coachov, saj svojim strankam prinaša neverjetne rezultate. Mnogi podjetniki so s pomočjo njegovih edinstvenih tehnik in strategij, ki jih razvija in izpopolnjuje že 30 let, podvojili, potrojili ali podeseterili svojo prodajo - in to le v nekaj mesecih ali letih po tem, ko so se udeležili njegovih tečajev.  

Na seminarju v Ljubljani vam bo razkril svojo najbolj učinkovito marketinško tehniko za drastično povečanje prodaje in dobička vašega podjetja v naslednjem letu, ter še nekaj svojih drugih edinstvenih metod za povečanje moči marketinga vašega podjetja.

S pomočjo znanja, pridobljenega na tem seminarju, boste pridobili več strank v krajšem času ter naredili svoje podjetje bolj dobičkonosno

Program seminarja

Raymond vas bo na seminarju polnem izjemne vsebine, popeljal na potovanje, ki vam bo ostalo v spominu za celo življenje. Najbolj pa si ga bo zapomnila vaša denarnica! Le ena tehnika, ki jo boste izvedeli na seminarju, vam bo lahko pomagala podvojiti prodajo vašega podjetja na zelo sistematičen način.

1. del seminarja: Kako lahko vi in vaše podjetje postanete prepoznavna blagovna znamka na trgu?

  • Zakaj je danes branding oz. grajenje blagovne znamke nujno za vsakega podjetnika, v še tako specifični panogi. 
  • Kako lahko vi in vaše podjetje postanete prepoznavna blagovna znamka na trgu? 
  • Pristopi, ki vas instantno pozicionirajo kot avtoriteto v svoji branži in vas ločijo od vseh konkurentov. 
  • Kako doseči, da se vam bodo stranke po nakupu zahvalile, ker imate višje cene kot konkurenca
  • Tehnike, ki jih pri grajenju blagovne znamke uporabljajo najbolj uspešni podjetniki in strokovnjaki in tako pritegnejo več strank.

2. del seminarja: Največja skrivna tehnika podjetnikov milijonarjev

  • Ključna marketinška tehnika, o kateri bo govoril Raymond Aaron, je eden od najbolj sistematičnih in predvidljivih načinov, da postanete podjetniški milijonar v katerikoli panogi.
  • Dejstvo je, da jo uporablja le peščica - bistveno manj kot 1 % podjetnikov. To predstavlja za vas neverjetno priložnost. Z njeno uporabo se namreč lahko povzdignete v sam vrh podjetij po dobičkonosnosti v vaši branži.
  • Izkušnje iz praktično katerekoli branže kažejo, da pravilna uporaba te marketinške tehnike podvoji prodajo podjetja v naslednjem letu
  • Zdaj verjetno že ugibate, kaj bi ta tehnika lahko bila. In za vas imam slabo novico: kljub ugibanju ne boste prišli do pravega odgovora. Tehnika ni povezana s tehnologijo, spletnimi stranmi, online marketingom, družbenimi mediji, oglaševanjem in podobnim. Pravzaprav je tako težko pomisliti nanjo, saj jo običajno povezujemo s čisto drugimi stvarmi in ne s tem, da nam lahko pomaga podvojiti število strank in prodajo podjetja.
  • Pripravite se torej na presenečenje, ki bo pripravilo teren za eksponentno rast prodaje in dobička vašega podjetja v naslednjih letih. In pri tej trditvi ne pretiravamo.

Pri 39 letih zadolžen za $100.000, pri 41 letih milijonar

Raymond Aaron

Ko je bil Raymond Aaron star 39 let je bil popolnoma brez denarja. Še več, imel je celo 100.000 kanadskih dolarjev dolga (prihaja namreč iz Kanade).  

Njegovi osebni dohodki so bili blizu ničle.  

Zapustila ga je žena in ni imel denarja, da bi sploh lahko preživljal svojo hčer.  

Bil je naveličan življenja in depresiven.  

Da je sploh preživel, se je moral pri 39-ih letih preseliti nazaj k staršem.  

Nato pa je spoznal svojega mentorja, ki ga je naučil malo znane tehnike, ki jo boste tudi sami spoznali na njegovem seminarju 5. februarja in ...  

Zvenelo bo neverjetno, vendar je resnično...  

Pri 40-ih letih je odplačal vse svoje dolgove.  

Pri 41-ih letih je postal milijonar.  

Vse to zaradi ene tehnike, ki jo je uporabil.  

In to tehniko boste spoznali tudi sami na njegovem seminarju v Sloveniji!

Kdo naj se udeleži seminarja?

Seminar je namenjen izključno podjetnikom in samostojnim strokovnjakom, ki želijo biti bolj prepoznavni na trgu in s tem pritegniti več strank.

O Raymondu Aaronu

Raymond Aaron

Raymond Aaron je NY Times Bestselling avtor, mednarodni javni govorec, miselni vodja in podjetniški svetovalec.

Po velikem podjetniškem uspehu je svoje življenje posvetil poučevanju drugih podjetnikov o tem, kako lahko uspejo v poslu in si ustvarijo podjetje, ki jim bo prinašalo visoke dobičke ter jih ne bo omejevalo.  

Ker je na seminarjih vedno med najbolje ocenjenimi predavatelji, je eden od najbolj iskanih predavateljev na svetu. Svoje seminarje je imel že na 5 kontinentih, oder pa si je delil s predavatelji kot so Robert Kiyosaki, Les Brown, Kevin Harrington (Shark Tank), Bob Proctor, Jack Canfield, ... 

Je avtor osmih bestselling knjig, med njimi tudi Branding Small Business For Dummies in Double Your Income Doing What You Love.  

Izbran je bil za enega od 40 svetovnih ekspertov, ki so jih intervjuvali v svetovno znanem filmu The Secret (Skrivnost). Poleg tega je bil že več kot 100 krat povabljen v različne TV in radijske oddaje, kjer je delil svoje bogato znanje.

Raymonda smo leta 2016 že gostili v Sloveniji in odzivi na njegov seminar so bili fantastični. Spodaj je fotografija iz nabito polnega seminarja v Ljubljani.

Ne zamudite seminarja, ki bo za vedno spremenil vaš način poslovanja in vam omogočil podvojitev prodaje v naslednjih 12 mesecih!

Lokacija, termin, prijava

Seminar bo trajal 4 ure in bo potekal 5. februarja 2019. Na voljo sta dva termina: od 9h do 13h in od 17h do 21h.  

Lokacija: Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana.  

Seminar bo v angleškem jeziku, brez prevajanja.

Kotizacija

Kotizacija za seminar je 97 EUR + DDV, s promocijsko kodo, ki vam jo podarjamo, pa ste upravičeni do 100 % popusta na kotizacijo. Torej je za vas brez plačila. 

Promocijska koda za naše stranke je BT7 - vpišite jo v prijavnico in kotizacija se bo spremenila v 0 EUR.

Zakaj vam podarjamo kodo za 100 % pupust pri kotizaciji?  

Ker bo to t. i. "preview event" oz. spoznavni seminar, kjer bo Raymond ponudil nekaj ur izjemne vsebine in predstavil tudi svojo ključno tehniko, o kateri smo govorili zgoraj. Na koncu seminarja bo predstavil tudi možnost za udeležbo na svojem obsežnejšem tečaju (ki bo prav tako v Ljubljani).  

Na takšen način boste dobili veliko izjemnih znanj za vaš podjetniški uspeh in skorajda brez tveganja spoznali Raymonda ter njegovo ključno tehniko, ki vam bo omogočila podvojitev prodaje v naslednjih 12 mesecih. Na podlagi svojega vtisa na tem "preview" dogodku se boste nato odločili, ali je vredno priti tudi na daljši tečaj.  

Pomembno: tehniko, o kateri govorimo, bo Raymond predstavil že na uvodnem 4-urnem seminarju. Uporabili jo boste lahko samostojno - brez njegove nadaljnje pomoči - ali pa se boste udeležili še njegovega daljšega programa, kjer vam bo ponudil dodatno pomoč pri implementaciji.

Za prijavo kliknite na gumb spodaj že zdaj, saj pričakujemo nabito polno dvorano!

DA, želim se prijaviti na seminar!
Akademija Panta Rei