Raymond Aaron v Sloveniji

Raymond Aaron, Ljubljana, 29. - 31. 3. 2019

Kako lahko s pomočjo knjige postanete avtoriteta v svoji niši in podvojite svojo prodajo? 

To, da postete avtor knjige, je lahko ena od najboljših poslovnih oz. kariernih odločitev vašega življenja.

Avtorstvo knjige vam bo prineslo višji status, vaše stranke vas bodo dojemale kot še večjo avtoriteto, dogovarjanje partnerstev bo lažje, pridobivanje strank bo enostavneje, do vas bo prišlo več priložosti ... kar seveda pomeni, da bo tudi vaša denarnica bolj polna.  

Konec marca, 29. - 31. 3., bo imel #1 New York Times Bestselling avtor Raymond Aaron v Sloveniji 3 dnevni dogodek, na katerem boste spoznali, kako napisati svojo knjigo in predvsem kako jo izkoristiti za povečanje prodaje

Raymond je eno od največjih imen v svetu poslovnih svetovalcev in coachov, saj svojim strankam prinaša neverjetne rezultate. Mnogi podjetniki so s pomočjo njegovih edinstvenih tehnik in strategij, ki jih razvija in izpopolnjuje že 30 let, podvojili, potrojili ali podeseterili svojo prodajo - in to le v nekaj mesecih ali letih po tem, ko so se udeležili njegovih tečajev.  

Kaj zajema program 10-10-10? 

Povečajte svojo vidnost – Povečajte svojo kredibilnost – Povečajte svoje prihodke  

1. 3 dnevno srečanje v živo z Raymondom Aaronom v Ljubljani, kjer boste:

- z Raymondovo pomočjo izbrali temo ter naslov svoje knjige; - pripravili kazalo, njeno celotno strukturo in nekatere ključne elemente; - se naučili knjigo uporabiti v marketinške namene in kako z njo povečati prodajo; - Raymond bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.  

2. Online video program, kjer vas bo Raymond vodil korak po koraku po celotnem postopku pisanja in priprave knjige (dobili boste enoletni dostop do tega programa, tako da boste tudi zelo motivirani, da v enem letu pripravite knjigo). 

3. Raymond vam bo dodelil svojega »Personal Book Architect«, ki vas bo spremljal po postopku priprave knjige, preverjal narejeno in vas usmerjal.

4. Raymondova založba vam bo založila knjigo ter vam pri tem pustila 100 % pravic in 100 % prihodkov od prodaje. Z drugimi besedami - vse pravice in prihodki ostanejo vaši.

5. Raymondova založba bo vašo knjigo objavila na Amazon.com. Vsi prihodki od prodaje ostanejo vam.

6. Raymondovo podjetje vam bo na enem od svojih dogodkov omogočilo, da lansirate svojo knjigo in naredite njeno predstavitev.

7. Raymondov avdio program, ki vam bo pokazal, kako lahko knjigo, ko je enkrat izdana, čim bolje izkoristite za višanje svojih prihodkov.  

Skratka, program 10-10-10 vam bo omogočil, da boste knjigo pripravili in izdali v rekordnem času, tako da vam bo hitro začela prinašati denar in kredibilnost.

Pri 39 letih zadolžen za $100.000, pri 41 letih milijonar

Raymond Aaron

Ko je bil Raymond Aaron star 39 let je bil popolnoma brez denarja. Še več, imel je celo 100.000 kanadskih dolarjev dolga (prihaja namreč iz Kanade).  

Njegovi osebni dohodki so bili blizu ničle.  

Zapustila ga je žena in ni imel denarja, da bi sploh lahko preživljal svojo hčer.  

Bil je naveličan življenja in depresiven.  

Da je sploh preživel, se je moral pri 39-ih letih preseliti nazaj k staršem.  

Nato pa je spoznal svojega mentorja, ki ga je naučil malo znane tehnike, ki jo boste tudi sami spoznali na njegovem seminarju 5. februarja in ...  

Zvenelo bo neverjetno, vendar je resnično...  

Pri 40-ih letih je odplačal vse svoje dolgove.  

Pri 41-ih letih je postal milijonar.  

Vse to zaradi tega, ker je napisal knjigo ter jo na pravi način uporabil pri marketingu svojega podjetja.

Kdo naj se udeleži seminarja?

Tečaj je namenjen podjetnikom in samostojnim strokovnjakom, ki želijo biti bolj prepoznavni na trgu in s tem pritegniti več strank.

O Raymondu Aaronu

Raymond Aaron

Raymond Aaron je NY Times Bestselling avtor, mednarodni javni govorec, miselni vodja in podjetniški svetovalec.

Po velikem podjetniškem uspehu je svoje življenje posvetil poučevanju drugih podjetnikov o tem, kako lahko uspejo v poslu in si ustvarijo podjetje, ki jim bo prinašalo visoke dobičke ter jih ne bo omejevalo.  

Ker je na seminarjih vedno med najbolje ocenjenimi predavatelji, je eden od najbolj iskanih predavateljev na svetu. Svoje seminarje je imel že na 5 kontinentih, oder pa si je delil s predavatelji kot so Robert Kiyosaki, Les Brown, Kevin Harrington (Shark Tank), Bob Proctor, Jack Canfield, ... 

Je avtor osmih bestselling knjig, med njimi tudi Branding Small Business For Dummies in Double Your Income Doing What You Love.  

Izbran je bil za enega od 40 svetovnih ekspertov, ki so jih intervjuvali v svetovno znanem filmu The Secret (Skrivnost). Poleg tega je bil že več kot 100 krat povabljen v različne TV in radijske oddaje, kjer je delil svoje bogato znanje.

Lokacija, termin, prijava

Tečaj bo trajal 29. - 31. 3 2019, od 9h do približno 18.30, 29. - 31. 3. 2019.

Lokacija: Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana.  

Tečaj bo v angleškem jeziku, brez prevajanja.

Kotizacija za celoten tečaj, ki zajema vse zgoraj opisane elemente je 4.900 EUR + DDV.

Če ste že naša stranka imamo za vas na voljo dodaten lojalnostni popust. Za vas je kotizacija 3.900 EUR + DDV.

Za več informacij nam pišite na pisarna@panta-rei.si ali nas pokličite na 01 511 30 71. 

DA, želim se prijaviti!
Akademija Panta Rei