Prvi koraki pri vlaganju v kripto trg

Ljubljana, 18. in 26. junij 2019

Prvi koraki pri vlaganju v kripto trg

Prijeli vas bomo za roko in vam pomagali odpreti račun na kripto borzi, kupiti košarico kripto projektov in poskrbeti za varnost vašega kripto imetja.

Kripto trg se je v letu 2019 zbudil in tudi "uradno" začel z novim bikovskim trendom. 

Dobra novica pa je, da smo še vedno daleč od vrhov iz začetka leta 2018 - kljub temu, da je Bitcoin letos že zrasel za več kot 100%. 

To pomeni, da je potencial za rast in super donose ogromen.

Najboljša novica pa je, da obstaja dokaj velika verjetnost, da bo celoten kripto trg čez 3 do 10 let še bistveno višje od teh zadnjih vrhov. In glede na razvoj blockchain tehnologije in njenih poslovnih aplikaciji, bomo mogoče v prihodnje videli veliko blockchain projektov z izjemnimi rastmi cen, ki se ne dajo primerjati s praktično ničemer na trgu.

Toda tu pridemo do VELIKEGA problema:

Zaenkrat je celoten proces nakupa kripto sredstev zelo zapleten in tehnično zahteven. In potem pridemo še do zagotavljanja varnosti vašega kripto imetja, ki je prav tako izjemno trd oreh. 

Skratka, večina ljudi zdaj ne vlaga v kripto projekte, ker je to preveč tehnično zahtevno, pa še kakšno kritično napako lahko narediš, ki te lahko drago stane.

Za vas imamo enostavno rešitev!

18. in 26. junija za vas pripravljamo delavnico v dveh delih, ki vam bo pomagala iti skozi celoten postopek - od odprtja računa na kripto borzi, do nakupa kripro projektov in pa do varnega hranjenja vašega kripto imetja.

Pomembno: na delavnici vas ne bomo le naučili celotnega postopka ampak ga boste tudi izvedli na svojem prenosnem računalniku. 

Skratka, rezultat bo, da boste 26. junija imeli kupljeno svoje kripto imetje in ga imeli varno shranjenega v tako imenovani hladni denarnici (denarnici, ki ni dostopna preko interneta in je najbolj varen način za hranjenje kripto imetja). Huraaaaa!

"Kripto bo čez 5 let ob delnicah, obveznicah in žlahtnih kovinah predstavljal pomemben sestavni del vsakega resnega naložbenega portfelja." (Robert Rolih)

Program delavnice

1. srečanje (18. 6. od 15h do 19h)

Pred srečanjem boste prejeli natančna navodila, kaj morate na srečanje prinesti, da lahko izvedemo vse postopke odpiranja borznih računov.

Na obe srečanji morate obvezno prinesti svoj prenosnik, saj boste vse postopke izvedli v praksi!

  • Odprtje računa na kripto borzi. 
  • Proces verifikacije računa.
  • Zagotavljanje varnosti dostopa do borznega računa.
  • Aktivacija "hladne denarnice" in priprava na uporabo. 
  • Navodila za bančno nakazilo denarja na kripto borzo, ki ga boste izvedli med prvim in drugim srečanjem.

2. srečanje (26. 6. od 15h do 19h)

  • Izvedba nakupa košarice kripto kovancev in tokenov. Pri tem koraku vam bo pomagal mednarodni bestselling avtor Robert Rolih in vam zaupal svojo filozofijo pri vlaganju v kripto trg ter osnovni nabor kripto projektov med katere boste razpršili svoj denar.
  • Način shranjevanja dokazil o trgovanju za (ne)plačilo davka v bodoče. Davka na dobiček, ki ga ustvarite namreč ni, če boste upoštevali navodila na delavnici.
  • Shranjevanje kripto sredstev na vašo fizično (offline) denarnico - najvišja oblika varnosti danes.
  • Praktični nasveti in odgovori na morebitna vprašanja.  

Vodja delavnice

Dejan "Deki" Marković je uspešen podjetnik in prejemnik nagrade za svojo knjigo o kriptovalutah. Dejan se je že leta 2014 resneje začel zanimati za kripto industrijo. Znanje je nabiral pri kripto poznavalcih “iz ozadja”, ki so v tem že od samega začetka. Pomagal, učil in svetoval je že veliko posameznikom s coaching programi za kriptovalute. Prav tako sodeluje s podjetji, ki želijo imeti svoje lastne kriptovalute. Med drugim je nekaterim podjetjem pomagal postaviti tudi infrastrukturo za procesiranje in plačevanje s kriptovalutami. 

Z Dejanom pri Akademiji Panta Rei že dalj časa sodelujemo. Robert Rolih ga zato priporoča vsem strankam, ki želijo pomoč pri celotnem postopku nakupovanja kripto sredstev. Spodaj so mnenja nekaterih naših strank o sodelovanju z Dejanom. Ker gre za zelo občutljive podatke, smo podali le imena strank, brez dodatnih podatkov.

"Priti do cilja po dobro označeni in vodeni poti je enostavno in sproščujoče. Ima svojo ceno, ki pa je neprimerljiva z neskončno možnostjo napak in zgrešenih "klikov", ki prežijo nate, če se na to pot podaš sam. Samo enkrat zaideš in cilj se ti oddalji. Gospod Dejan je izredni vodja na tej poti in do cilja te pripelje suvereno in poznavalsko." 

- Janez  

"Skupaj smo odprli račune, izvedli nakupe jih prenesli v shrambo, .... Skratka, sploh si ne predstavljam, kako bi lahko začel drugače. Toplo priporočam. Hvala Dejan.!"  

- Nataša in Peter 

"Vlaganje v kriptovalute naju je že nekaj časa zanimalo. Zelo kvalitete informacije in usmeritve o vlaganju sva pridobila na seminarju Roberta Roliha. Naslednji logični korak je operativna izvedba, torej dejansko vlaganje. Tukaj pa se večini zatakne, v smislu da ne najdeš ustreznega časa, da bi se lotil zadeve oz. zaradi nepoznavanj tega področja potrebuješ veliko več časa in tega se močno zavedava. Na srečo sva imela možnost spoznati Dejana. Deki – Dejan Marković naju je popeljal skozi procese odpiranja računov na borzah, kupovanja valut in nenazadnje najpomembnejše, ustrezno shranjevanje valut. Vmes smo ogromno predebatirali, predal nama je svoje večletne izkušnje, opozoril na morebitne napake, ki se dogajajo tako, da sva svojo naložbo v tem koraku nakupa uspešno zaključila. Na drugem srečanju, pa smo izvršili nakup valut iz najinega seznama in jih ustrezno shranili v najbolj primerno elektronsko denarnico. Toplo ga priporočava za sodelovanje, predvsem začetnikom na tem področju, kot sva tudi sama."

- Metka in Jurij

Lokacija, prijava

Termin: 18. 6. in 26. 6. 2019, oba dneva od 15h do cca. 19h.

Lokacija: Lokacija Izobraževalnega centra SZ Slovenije v stavbi C Trgovsko-poslovnega kompleksa, Ukmarjeva ulica 2 (prej Jurčkova cesta 233; drugo nadstropje - poslovni prostor št. 10) v Ljubljani. Lokacija je neposredno pri LeClercu tako da je možno brez težav brezplačno parkirati.

Kotizacija: 297 EUR + DDV. Kotizacija vključuje udeležbo in gradiva. 

Za prijave kliknite spodaj, za več informacij pa nas pokličite na 01 511 30 71 ali pišite sporočilo na info@panta-rei.si.

Pomembno: na obeh srečanjih morate biti fizično prisotni, posnetkov ne bo. Najmanjši smiselni znesek za vlaganje v kripto trg je 1,000 EUR. Vedno pa v ta trg vlagamo le denar, ki ga lahko mirno pogrešamo. 

DA, želim se prijaviti na delavnico!

Akademija Panta Rei in Robert Rolih nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so na naših dogodkih, webinarjih in v izobraževalnih programih omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. Vsebina naših programov ne predstavlja finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta.