Če želite po e-pošti prejemati obvestila o naših brezplačnih webinarjih, koristnih člankih in pa o plačljivih dogodkih, se prijavite na naša obvestila (vedno se boste lahko tudi odjavili):

DA, prijavite me na obvestila!

Nas še ne poznate?

Pri Akademiji Panta Rei v Slovenijo že od leta 2004 prinašamo top poslovna znanja in top svetovne predavatelje, ki podjetnikom in poslovnežem pomagajo do boljših poslovnih rezultatov in “aha” momentov v svojem poslu. 

Osebno sodelujemo (in tudi organizirali seminarje) s poslovnimi avtoritetami, kot so Brian Tracy, Andy Harrington, Geoff Burch, Kevin Green, Simon Coulson, Daniel Priestley, Robert G. Allen in drugi. Zelo veliko se pojavljamo tudi v medijih, kot so RTV Slovenija, Delo, Večer, Kanal A in drugi.

Naše stranke (že več kot 100.000 oseb iz več kot 70 držav) z našo pomočjo delajo kvantne skoke na področju marketinga, prodaje, vodenja, investiranja in prodora na tuje trge.

Pri Akademiji Panta Rei tudi prakticiramo tisto, kar učimo (in obratno). S knjigo The Million Dollar Decision našega ustanovitelja, Roberta Roliha, smo dosegli “nemogoče”. Knjiga je postala mednarodni bestseller, bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja. 

Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley ... Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta - od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

© 2022 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pogoji poslovanja in uporabe spletnih strani | Politika varstva osebnih podatkov