Postanite legendarni - seminar Roberta Roliha
Postanite legendarni

Michelangelo. Mozart. Napoleon. Leonardo Da Vinci. Picasso. Elon Musk. Oprah. Messi. Madonna. Steve Jobs.

Za mnoge so ti ljudje geniji ali celo pol-bogovi. Njihovi dosežki se zdijo običajnim smrtnikom nedosegljivi. 

Toda znanstveniki danes dokazujajo, da ima praktično vsak človek v sebi potencial, da postane izjemen

Da postane mojster svojega področja.

Da prejema izjemne finančne nagrade.

Da pozitivno vpliva na ta svet.

Da postane zgled za druge.

Da za seboj zapusti zapuščino, ki se jo bodo spominjale še generacije. 

Toda slaba novica pri vsem skupaj je, da le redki ljudje vse to dosežejo.

Pot do pravega mojstrstva namreč ni premočrtna. Na njej je veliko nevarnih zavojev, spolzkih odsekov in slepih ulic. In če teh pasti ne poznaš, zlahka padeš v prepad povprečnosti in sivine, v kateri živi velika večina ljudi.

Na tem seminarju vam bo mednarodni bestselling avtor Robert Rolih zaupal malo znane pristope, s katerimi boste postali mojster svojega področja in s tem eden od najboljših, najbolj vplivnih in najbolje plačanih strokovnjakov v svoji niši.

Dokler ne razpreš svojih kril, se ti niti sanja ne, kako daleč lahko poletiš.

- Napoleon Bonaparte

Kaj boste izvedeli?

Ta seminar vam bo spremenil življenje. Vsaka ideja, ki jo boste na njem dobili, bo za vas lahko vredna zlata. Vsaka odločitev, ki jo boste sprejeli na njem, bo lahko ključno vplivala na vaše življenje.

Robert vam bo na njem namreč zaupal malo znane pristope, ki pomenijo razliko med povprečnim življenjem s povprečnimi nagradami in fantastičnim življenjem, ki ga živi le 1 % ljudi.

1. Presenetljiva nova dognanja o delovanju naših možganov

  • Spoznajte najnovejša dognanja znanstvenikov, ki postavljajo na glavo praktično vse, kar smo se o delovanju naših možganov učili v šolah. 
  • Ključni principi delovanja naših možganov, ki jih morate razumeti, da se sploh lahko odpravite na pot proti mojstrstvu.
  • Se v življenju velikokrat zalotite, da se vrtite na enem in istem mestu, ali pa, da ne morete napredovati na višji nivo dosežkov? Zakaj je tako težko spremeniti naš način razmišljanja, naš nivo rezultatov, ki jih dosegamo in pa naše ustaljene navade? In kako to storiti na zvit način podprt z znanostjo?


2. Faze na poti do mojstrstva in največje napake, ki jih ljudje počnejo

Doseganje statusa mojstra ni stvar naključja. Ko analiziramo na stotine mojstrov - tako mojstrov podjetništva, športa ali pa umetnosti - lahko ugotovimo, da so praktično vsi v svoji karieri šli skozi enako zaporedje korakov oz. faz, ki so jih pripeljale do izjemnih rezultatov. 

  • Spoznali boste katere so te faze in v kakšnem zaporedju je potrebno iti skozi njih. Nepoznavanje teh faz ali pa napačno zaporedje korakov lahko pri tem hitro pomeni rdeči karton v igri življenja.
  • Katere so ključne nevarnosti, ki na vas prežijo v posameznih fazah in kaj večini ljudi onemogoča dostop do statusa mojstra?
  • Ena stvar, ki jo absolutno MORATE pokazati svojim otrokom (nanaša se na prvo fazo), če želite, da uspejo v življenju relativno zgodaj. Ta stvar gre proti naši intuiciji in je ne bodo izvedeli niti v najboljših šolah niti v knjigah, bo pa ključna za njihovo življenje. Če imate otroke, potem se vam bo obisk tega seminarja bogato poplačal že s to idejo.


3. Pospeševalniki napredka: Kako postati mojster hitreje?

  • Tri izredno učinkoviti pristopi, s katerimi boste svojo pot do mojstrstva pospešili ter prišli do svojih ciljev kar najhitreje.
  • Katera tehnika hitrega napredka je omogočila podjetniški uspeh Richardu Bransonu, kljub temu, da ima disleksijo (težava pri branju in pisanju) in je v šoli veljal za "zabitega" otroka?
  • Kako v enem letu doseči rezultate, za katere se drugi mučijo 3 leta?

  

Čaka vas potovanje, ki bo imelo daljnosežne posledice za vaše življenje. In mogoče bodo ravno znanja in pristopi iz tega seminarja vodili do tega, da se vas bodo spominjale še generacije in generacije.

Učenje nikoli ne utrudi uma.

- Leonardo da Vinci

Komu je namenjen seminar?

Seminar je namenjen:

- ljudem, ki so v življenju že nekaj dosegli, - tistim, ki so že mojstri svojega področja (in bi radi to še bolj unovčili), - in ljudem, ki imajo v življenju visoke ambicije. 

Najbolj bo koristen za podjetnike, vodje, managerje, coache, strokovnjake, športnike in druge ustvarjalce, ki bi radi dosegali izjemne rezultate in bili s tem deležni tudi visokih nagrad. Tako finančnih, kot tistih, ki so manj otipljive, toda mnogokrat še bolj pomembne: ugled, vpliv, prispevanje, izkoriščanje svojih potencialov, ...

Za koga ta seminar NI primeren?

Če ste oseba, ki misli, da že vse ve, nerada napreduje v življenju, ki se hitro zadovolji z doseženim, ki bi rada živela povprečno življenje, potem se temu seminarju na daleč izognite. Prav tako se temu seminarju izognite, če ste sanjač (ki nikoli nič ne naredi) ali pa preprosto ne veste, kaj bi sami s seboj.

Največja nevarnost, ki nam preti v življenju ni v tem, da ciljamo previsoko in zgrešimo, pač pa v tem, da ciljamo prenizko in zadenemo. 

- Michelangelo

O vodji seminarja

Robert Rolih

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. 

Njegovo poslanstvo je, da deli znanja o vlaganju denarja, ki jih finančna industrija skrbno skriva in omogoča ljudem, da zmagajo v finančni igri življenja.  

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.  

V zadnjih letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si na zahodnih trgih deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Rian Diess, Robert G. Allen, Andy Harrington in drugi. 

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017 in je postala mednarodni bestseller. Pravice za prevod in izdajo knjige na svojem trgu pa so kupili že trije založniki: iz Tajvana, Bolgarije in Vietnama. Roberta so zaradi velikega uspeha knjige, povabili tudi na ameriško Newsmax TV, kjer je bil glavni gost oddaje “The Income Generation”.  

Letos je Robert pripravil tudi obsežnejši visoko cenovni online program o vlaganju denarja, ki ima že kupce iz celega sveta: od Avstralije, Kanade, ZDA, Izraela, Nizozemske, Velike Britanije, Singapurja, itd.

Kdaj, kje, kotizacija, kako se prijavim?

Gre za vsebinsko zaključen dogodek (to pomeni, da nima nekega nadaljevanja, ki bi bilo plačljivo), s kotizacijo 97 € + DDV (bistveno prenizka glede na vrednost, ki jo boste dobili). Vendar se je tokrat Robert prvič v svoji karieri odločil, da vam za vsebinsko zaključen dogodek nudi 100 % popust na kotizacijo - torej nanj pridete brez plačila kotizacije.  

Zakaj?  

Robert pravi takole: 

"V zadnjih letih sem imel neverjetno srečo in čast, da lahko svoja znanja delim po celem svetu. Pravice za prevod moje knjige The Million Dollar Decision so odkupili založniki že iz treh držav, imam veliko seminarjev na zahodnih trgih, moj visoko cenovni online program o investiranju se dobro prodaja na globalnem trgu, tako da imam naval kupcev iz celega sveta - od ZDA, Kanade, Avstralije, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.  

Skratka imam neverjetno srečo, zaradi katere lahko nato v Sloveniji naredim kakšen dogodek z zaključeno vsebino, ki je popolnoma brezplačen za vas.  

Vem pa, da marsikdo raje hodi na plačljive kot na brezplačne dogodke (tudi sam sem tak, ker če v dogodek ne investiraš nekaj svojega denarja, potem si manj motiviran za to, da izvedeš ideje iz njega). Zato boste lahko na dogodku, če boste tako sami želeli, izkoristili priložnost za nakup izbora naših avdio programov po akcijskih cenah. Kot pa sem rekel, to je čisto vaša odločitev. Obljubim vam, da na dogodku ne bomo imeli nobene mučilne naprave, s katero bi vas v to prisilili :)"

Kako do vaše karte?  

Za to, da bi prejeli karto s 100 % popustom, kliknite na spodnjo povezavo, s katero boste prišli na stran dogodka in nato pri prijavi v polje Promocijska koda vpišite: LEGENDA57 Tako se vam bo kotizacija spremenila na 0 EUR.

Kdaj, kje?  

Seminar bo potekal 12. 9. 2018 v hotelu Lev (Vošnjakova ulica 1), v Ljubljani. Na voljo sta le dva termina, ponovitve ne bo.

A) 12. 9. od 9:00 do 12:30. - NI VEČ PROSTIH MEST

B) 12. 9. od 17:00 do 20:30. - NI VEČ PROSTIH MEST

Pričakujemo dve polni dvorani, tako da si hitro rezervirajte svoje mesto.

Akademija Panta Rei

Delite to stran:

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

© 2018 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja