Postanite legendarni

Michelangelo. Mozart. Napoleon. Leonardo Da Vinci. Picasso. Elon Musk. Oprah. Messi. Madonna. Steve Jobs.

Za mnoge so ti ljudje geniji ali celo pol-bogovi. Njihovi dosežki se zdijo običajnim smrtnikom nedosegljivi. 

Toda znanstveniki danes dokazujajo, da ima praktično vsak človek v sebi potencial, da postane izjemen

Da postane mojster svojega področja.

Da prejema izjemne finančne nagrade.

Da pozitivno vpliva na ta svet.

Da postane zgled za druge.

Da za seboj zapusti zapuščino, ki se jo bodo spominjale še generacije. 

Toda slaba novica pri vsem skupaj je, da le redki ljudje vse to dosežejo.

Pot do pravega mojstrstva namreč ni premočrtna. Na njej je veliko nevarnih zavojev, spolzkih odsekov in slepih ulic. In če teh pasti ne poznaš, zlahka padeš v prepad povprečnosti in sivine, v kateri živi velika večina ljudi.

V tem avdio programu vam bo mednarodni bestselling avtor Robert Rolih zaupal malo znane pristope, s katerimi boste postali mojster svojega področja in s tem eden od najboljših, najbolj vplivnih in najbolje plačanih strokovnjakov v svoji niši.

Dokler ne razpreš svojih kril, se ti niti sanja ne, kako daleč lahko poletiš.

- Napoleon Bonaparte

Kaj boste izvedeli?

Ta avdio program vam bo spremenil življenje. Vsaka ideja, ki jo boste na njem dobili, bo za vas lahko vredna zlata. Vsaka odločitev, ki jo boste sprejeli na njem, bo lahko ključno vplivala na vaše življenje.

Robert vam bo na njem namreč zaupal malo znane pristope, ki pomenijo razliko med povprečnim življenjem s povprečnimi nagradami in fantastičnim življenjem, ki ga živi le 1 % ljudi.

1. Presenetljiva nova dognanja o delovanju naših možganov

  • Spoznajte najnovejša dognanja znanstvenikov, ki postavljajo na glavo praktično vse, kar smo se o delovanju naših možganov učili v šolah. 
  • Ključni principi delovanja naših možganov, ki jih morate razumeti, da se sploh lahko odpravite na pot proti mojstrstvu.
  • Se v življenju velikokrat zalotite, da se vrtite na enem in istem mestu, ali pa, da ne morete napredovati na višji nivo dosežkov? Zakaj je tako težko spremeniti naš način razmišljanja, naš nivo rezultatov, ki jih dosegamo in pa naše ustaljene navade? In kako to storiti na zvit način, podprt z znanostjo?


2. Faze na poti do mojstrstva in največje napake, ki jih ljudje počnejo

Doseganje statusa mojstra ni stvar naključja. Ko analiziramo na stotine mojstrov - tako mojstrov podjetništva, športa ali pa umetnosti - lahko ugotovimo, da so praktično vsi v svoji karieri šli skozi enako zaporedje korakov oz. faz, ki so jih pripeljale do izjemnih rezultatov. 

  • Spoznali boste katere so te faze in v kakšnem zaporedju je potrebno iti skozi njih. Nepoznavanje teh faz, ali pa napačno zaporedje korakov, lahko pri tem hitro pomeni rdeči karton v igri življenja.
  • Katere so ključne nevarnosti, ki na vas prežijo v posameznih fazah in kaj večini ljudi onemogoča dostop do statusa mojstra?
  • Ena stvar, ki jo absolutno MORATE pokazati svojim otrokom (nanaša se na prvo fazo), če želite, da uspejo v življenju relativno zgodaj. Ta stvar gre proti naši intuiciji in je ne bodo izvedeli niti v najboljših šolah niti v knjigah, bo pa ključna za njihovo življenje. Če imate otroke, potem se vam bo nakup bogato poplačal že s to idejo.


3. Pospeševalniki napredka: Kako postati mojster hitreje?

  • Tri izredno učinkoviti pristopi, s katerimi boste svojo pot do mojstrstva pospešili ter prišli do svojih ciljev kar najhitreje.
  • Katera tehnika hitrega napredka je omogočila podjetniški uspeh Richardu Bransonu, kljub temu, da ima disleksijo (težava pri branju in pisanju) in je v šoli veljal za "zabitega" otroka?
  • Kako v enem letu doseči rezultate, za katere se drugi mučijo 3 leta?

  

Čaka vas potovanje, ki bo imelo daljnosežne posledice za vaše življenje. In mogoče bodo ravno znanja in pristopi iz tega avdio programa vodili do tega, da se vas bodo spominjale še generacije in generacije.

"Sem oseba, ki se je zavezala osebni rasti, v zadnjih štirih letih sem preposlušal več kot tisoč avdio programov. In moram reči, da je vaš program Postanite legendarni, nekaj izmed najboljšega kar sem poslušal in študiral. 

Hvala vam za to izredno gradivo. Priporočil, bi ga vsakemu, ki želi napredovati in doseči nekaj več v življenju."

- Matjaž Kogovšek Čik

Učenje nikoli ne utrudi uma.

- Leonardo da Vinci

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki želite v svoji niši – pa naj bo to podjetništvo, šport ali pa umetnost - doseči izjemne uspehe. 

Najbolj bo koristen za podjetnike, vodje, managerje, coache, strokovnjake, športnike in druge ustvarjalce, ki bi radi dosegali izjemne rezultate in bili s tem deležni tudi visokih nagrad. Tako finančnih, kot tistih, ki so manj otipljive, toda mnogokrat še bolj pomembne: ugled, vpliv, prispevanje, izkoriščanje svojih potencialov, ...

Največja nevarnost, ki nam preti v življenju ni v tem, da ciljamo previsoko in zgrešimo, pač pa v tem, da ciljamo prenizko in zadenemo. 

- Michelangelo

O avtorju programa

Robert Rolih

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. 

Njegovo poslanstvo je, da deli znanja o vlaganju denarja, ki jih finančna industrija skrbno skriva in omogoča ljudem, da zmagajo v finančni igri življenja.  

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.  

V zadnjih letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si na zahodnih trgih deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Rian Diess, Robert G. Allen, Andy Harrington in drugi. 

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017 in je postala mednarodni bestseller. Pravice za prevod in izdajo knjige na svojem trgu pa so kupili že trije založniki: iz Tajvana, Bolgarije in Vietnama. Roberta so zaradi velikega uspeha knjige, povabili tudi na ameriško Newsmax TV, kjer je bil glavni gost oddaje “The Income Generation”.  

Letos je Robert pripravil tudi obsežnejši visoko cenovni online program o vlaganju denarja, ki ima že kupce iz celega sveta: od Avstralije, Kanade, ZDA, Izraela, Nizozemske, Velike Britanije, Singapurja, itd.

Naročite program zdaj in spremenite svoje življenje!

Cena programa je 99 EUR + DDV. 

Priporočamo vam poslušanje vsaj dvakrat letno, saj boste v njem vedno znova našli nove ideje in inspiracijo za svoj napredek. 

Avdio program prejmete v prestižni škatli, ki jo lahko postavite na svojo knjižno polico. Nahaja se na USB ključku, tako da ga lahko poslušate v avtomobilu, na mobilnem telefonu, MP3 predvajalniku ali na računalniku. 

Da, želim naročiti avdio program!
Logo Akademija Panta Rei

Delite to stran:

Share on Google+Share on LinkedIn

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

© 2018 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja | Politika varstva osebnih podatkov