V torek, 30. maja 2023 v živo v Ljubljani

Kako voditi prodajne sestanke, na katerih stranke na koncu rečejo "DA!" (in ne "Moram še premisliti")?

Spoznajte natančen postopek vodenja prodajnega sestanka - od grajenja zaupanja, predstavitve vaših storitev, pa do uspešnega zaključka.

 • Prodajate storitve, izdelke ali rešitve višje vrednosti?
 • So vaše stranke zahtevni poslovni odločevalci? 
 • So ključni del vašega prodajnega procesa (osebni ali online) sestanki s potencialno stranko?
 • Se želite ločiti od konkurence že s svojim prodajnim pristopom?  

Potem ste na pravem mestu. Za vas smo pripravili intenzivno delavnico, ki vas bo popeljala do več uspešno zaključenih prodajnih priložnosti.

Pridobivanje novih strank še nikoli ni bilo tako zahtevno 

Imeti odličen izdelek ali storitev danes ni dovolj. Ob močni konkurenci so danes lahko uspešna le podjetja in prodajniki, ki imajo najboljše prodajne pristope.

Če ste naveličani izgubljenih priložnosti, kjer bi stranka po vseh pravilih morala kupiti ... pa ni. In ste utrujeni od izgovorov o negotovih časih ali čakanju na odobritev vodstva, potem berite naprej - za vas smo pripravili delavnico Piramida Profesionalne Prodaje, ki vam bo pokazala, kako prodajne priložnosti pretvoriti v podpisane pogodbe.

Uporaba v praksi je vse, kar šteje!  

Delavnico smo zastavili z enim samim ciljem: da udeleženci obvladajo in začnejo v praksi uporabljati prodajne pristope najboljših. S tem pa dvignejo svojo prodajno učinkovitost. 

K temu vas bomo tudi praktično prisilili s pomočjo vaj in simulacij, saj je delavnica zelo praktično naravnana.

"Drzniti si, je tisto, kar ločuje zmagovalce od poražencev"

- Brian Tracy

Program delavnice (od 9.00 do 16.00)

 • Natančen postopek po korakih, kako speljati sestanek od prvega stiska roke do zaključka sestanka.  
 • 4 faze v prodaji in kako stranko popeljati skozi njih. Če pri prodaji ne sledite tem fazam in ne veste, kaj natančno narediti v vsaki fazi, bodo vaši rezultati vedno povprečni.  
 • 7P grajenja zaupanja™: Ključ do uspešne prodaje je ustvarjanje zaupanja – spoznali boste 7 praktičnih strategij, kako ustvariti zaupanje.  
 • Najbolje začetno vprašanje, ki ga lahko postavite sogovorniku. Do njega smo prišli skozi leta in leta testiranj in preizkušanja različnih pristopov. Ko boste spoznali to vprašanje in ga uporabili, boste samozavestno začenjali sestanke, hitro pridobili zaupanje sogovornika in že na začetku pridobili veliko konkurenčno prednost.
   
 • Konkretna vprašanja, s katerimi ugotovite, kje so točke bolečine (problemi) pri stranki.  
 • Prehod zmagovalcev™ – tehnika, ki jo uporabljajo le največji mojstri prodaje in prinaša fantastične rezultate. Tehnika bo vaši prodajni prezentaciji dodala izjemno moč, saj boste z njo dosegli, da bo stranka tista, ki prosi za predstavitev vaših rešitev in ne vi.  
 • Prepričaj me formula™ za predstavitev vaših rešitev stranki. S pomočjo te formule boste dosegli, da bo marsikatera potencialna stranka skorajda prosila, da lahko sodeluje z vami.  
 • Dve najboljši tehniki zaključevanja prodaje (za eno zagotovo še niste slišali). Ko boste spoznali ti dve tehniki in ju začeli uporabljati, se bo vaša prodajna učinkovitost dobesedno čez noč podvojila.  
 • Natančen postopek, kaj narediti, če stranka reče "Moram še premisliti". Samo s tem postopkom boste vsaj polovico strank, ki so rekle, da morajo še premisliti, pretvorili v stranke. Pomislite, kaj bi to pomenilo za vas...

Delavnica je namenjena podjetnikom, vodjem prodaje in prodajnikom.

»Strukturiran sistem prodajnega postopka, konkretni primeri, brez nepotrebnega balasta. Zagotovo najboljši program o prodaji do sedaj. In v 25 letih svoje kariere jih nisem uporabil malo.«
 

Radovan Kragelj, Kragelj & Kragelj d.o.o.

Kako je nastala delavnica Piramida Profesionalne Prodaje?

Delavnica je nastala na podlagi izkušnje mednarodnega bestselling avtorja Roberta Roliha, ki je na začetku svoje kariere imel velike težave s prodajo. Ko je odhajal na sestanke k strankam, je bila njegova prodajna učinkovitost 1 prodan projekt na 10 sestankov. "Mogoče pa preprosto nisem za prodajo," si je velikokrat rekel. Na tej delavnici boste spoznali, kako je od tega stanja prišel do fantastičnih prodajnih rezultatov. Kako je s spremembo svojih pristopov začel zmagovati in pridobivati kar 8 strank od 10 sestankov, na katere je šel. Pomislite, kaj bi nekaj takšnega pomenilo za vas ...

Na delavnici boste spoznali vse podrobnosti, ki vam bodo omogočile, da stopite v vrste najboljših svetovnih prodajnikov in s tem podvojite, potrojite ali poosmerite svoje prodajne rezultate - tako kot je to naredil tudi Robert.

»Delavnice sem se udeležil, ker sem bil mnenja, da sem v zaključevanju prodaje najbolj šibek. Danes sem tudi ugotovil, kaj delam narobe in definitivno začnem to spreminjati. Veliko pomoč sem dobil v različnih tehnikah zaključevanja poslov. Z nekaj od teh sem se lahko tudi poistovetil, zato sem mnenja, da je delavnica zelo koristna. Prijava je bila zelo pravilna in na mestu! Definitivno vas bom predlagal tudi prijateljem in drugim.«  

Franjo Cvikl, ZAVAS d.o.o. 

 ~

„Končno sem razumel prodajo, da ima slednja določene faze in da moraš v vsaki fazi doseči določene stvari. Ko sem stvari oblikoval tako, nisem imel nikoli več težav s prodajo. Do takrat sem imel samo eno zaposleno in še za tisto nisem imel več kot 2 pacientov. Po tem pa sem končno začel ustvarjati dobičke. Dobil sem dovolj pacientov, da sem lahko zaposlil 10 fizioterapevtov, ki sedaj delajo za naše podjetje. Od takrat naprej smo zdaleč največje in najuspešnejše podjetje fizioterapije na domu v Sloveniji.“ 

Urban Založnik, direktor, Therapia d.o.o.

Vodja delavnice

Delavnico bo vodila moderatorka Mojca Frančeškin.

Mojca je samostojna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami kot vodja trženja in prodaje v globalnem visokotehnološkem podjetju. Verjame v človeka, odnose, tesen preplet trženja in prodaje ter pravšnjo mero prilagodljivosti, vztrajnosti in odločnosti. 

Svoje bogate izkušnje prodaje uporablja pri svetovanju slovenskim B2B podjetjem.

Kot predavateljica navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in široko paleto praktičnih primerov.

Termin, lokacija, prijava

Termin: 30. 5. 2023, od 9.00 do 16.00. 

Lokacija: Fantastični prostori, Stegne 23a, Ljubljana.

Kotizacija: 297 EUR + DDV. V ceno je vključena udeležba na izobraževanju, gradivo, osvežilni napitki med odmorom in kosilo.

Za prijave kliknite spodaj, za več informacij pa nas pokličite na 01 511 30 71 ali pišite sporočilo na info@panta-rei.si.

DA, želim se prijaviti na delavnico!