Seminar Oversubscribed z Danielom Priestleyem

Ljubljana, 26. 9. 2017: seminar Daniela Priestleya

OVERSUBSCRIBED

Kako doseči, da bodo stranke v vrsti čakale na vaše storitve ali izdelke?

V praktično vseh branžah obstaja zelo majhno število podjetij, ki se ne borijo za stranke. Ravno nasprotno: stranke se borijo zanje

Bestselling avtor Daniel Priestley je dve leti potoval po svetu in raziskoval, kako takšna podjetja delujejo in kako s posebnimi marketinškimi pristopi dosegajo, da imajo vedno več strank, kot jih lahko sprejmejo. 

Ne glede na to, ali ste velika korporacija ali pa ste v podjetju sami, boste na seminarju spoznali presenetljive marketinške pristope, s katerimi boste dosegli, da stranke čakajo na to, da bi lahko poslovale z vami, medtem ko se morajo vaši konkurenti boriti za stranke in dajati velike popuste. 

Marketinške principe in tehnike, ki jih bo Daniel obravnaval, uporabljajo najbolj uspešna velika podjetja, kot so Apple, Tesla, Nike ali Google.  

Po drugi strani pa jih uporabljajo tudi butična lokalna podjetja, ki z njihovo pomočjo postanejo v svoji branži nekaj posebnega in ustvarjajo visoke dobičke.

“Principi in marketinške metode s seminarja Oversubscribed so nam pomagali postati št. 1 na svetu v naši branži v le nekaj letih.” (Michael Carter, direktor, BizEquity ltd. – danes vodilno svetovno podjetje za vrednotenje vrednosti podjetij)*

Ob udeležbi na seminarju boste prejeli tudi knjižno uspešnico Oversubscribed, ki jo je Daniel Priestley izdal pred dvema letoma!

Knjiga je odličen dodatek seminarju, prejmete pa jo ob nakupu VIP karte.

Program celodnevnega seminarja (od 9.00 do 17.00), ki je namenjen lastnikom podjetij, direktorjem ter vodjem marketinga

Ali ste že kdaj čakali na mizo v restavraciji? Ste že kdaj kupili kakšen izdelek v prednaročilu - preden je bil sploh na voljo? Ste že kdaj hoteli kupiti od nekega podjetja, pa so vas zavrnili, ker so imeli zasedene kapacitete? 

Kako je mogoče, da se to dogaja v svetu, kjer je preveč ponudbe in preveč izbire? Zakaj se za nekatera podjetja, produkte ali storitve ljudje postavijo v vrsto? Zakaj so za nekatere produkte ali storitve ljudje pripravljeni plačati bistveno več kot za konkurenco? 

Daniel Priestley vam bo na tem seminarju zaupal, zakaj se to dogaja in predvsem, kako lahko tudi vaše podjetje postane »oversubscribed«. 

1. tema: 7 marketinških principov "oversubscribed" podjetij 

 • Ustvarite si svoj trg, ki deluje neodvisno od vaše branže.
 • Nakupno okolje ustvarja prodajo: kako ustvariti primerno nakupno okolje, ki stimulira k nakupom?
 • Vrednost (in vaši dobički) se ustvarjajo v ekosistemu produktov, ki jih ustvarite. 
 • Ljudje kupujejo od podjetij, ki so znana na trgu. Kako hitro postati "slaven" za majhno skupino vaših idealnih strank?
 • Štirje vzvodi, ki omogočajo, da pritegnete veliko strank: inovacije, odnosi, cena in dostopnost.
 • Kako izkoristiti dejstvo, da ljudje ne kupujejo, kar se na trgu prodaja, temveč kupujejo tisto, kar kupujejo drugi ljudje?
 • Kako iz svojih kupcev narediti zvezdnike?


2. tema: "Campaign Driven Enterprise" metoda

 • Kako pridobiti najbolj kvalitetne stranke v panogi? 
 • Kako povečati svojo dobičkonosnost s konceptom "de-commotized" price? 
 • Kako uporabiti "oversubscribed kampanje" za hitro pridobivanje strank in ustvarjanje podjetja, ki vam omogoča časovno svobodo? 
 • Anatomija vaših "oversubscribed kampanj". 
 • Kako je Jean-Pierre de Villiers postal eden od najbolje plačanih fitnes trenerjev na svetu (njegove trenerske storitve za eno stranko stanejo tudi do 40.000 EUR na leto, medtem ko povprečen trener računa od 30 do 50 EUR na uro)?


3. tema: Študije primerov in odgovori na vaša vprašanja

 • Študije primerov marketinških pristopov in kampanj "oversubscribed" podjetij.
 • Interaktivni del seminarja, kjer boste lahko postavljali svoja vprašanja.

O Danielu Priestleyju

Daniel Priestley je svojo podjetniško pot začel pri 21. letih in do 25. leta že ustvaril večmilijonsko podjetje. Potem ko je ustanovil in prodal več uspešnih podjetij v Avstraliji, Veliki Britaniji in Singapurju, se je posvetil svoji strasti do razvoja globalnih malih podjetij. 

Kot so-ustanovitelj globalnega podjetja, ki ima podružnice v Avstraliji, ZDA, Singapurju in Veliki Britaniji, stremi k ustvarjanju sveta, polnega podjetnikov, ki rešujejo pomembne probleme. 

Daniel je avtor treh bestsellerjev: Key Person of Influence, Entrepreneur Revolution in Oversubscribed. Njegovo knjigo Entrepreneur Revolution je revija Entrepreneur dala na seznam 5 najboljših podjetniških knjig vseh časov. 

Daniel je znan kot izjemen govornik, ki zna svoje ideje in znanja prenesti do udeležencev na enostaven in jasen način. 

Manj stresa, več strank in dobička!

Z metodami, ki jih boste spoznali na seminarju, boste:

 • Dosegli, da stranke dobesedno čakajo na to, da bi lahko poslovale z vami, medtem ko se morajo vaši konkurenti boriti za stranke in dajati velike popuste. 
 • Doživljali manj stresa in skrbi v poslu. Pomislite, kako stresno je poslovati, ko ne veš, če boš imel dovolj posla za pokritje vseh stroškov. Pomislite, kako naporno je pridobivati stranke eno po eno in upati, da bodo kupile. Enkrat, ko uporabite »oversubscribed« metode, boste lahko te skrbi poslali v pokoj.  
 • Ustvarjali kampanje, ki bodo pripeljale veliko količino strank naenkrat in vam omogočale, da izbirate s katerimi strankami boste delali. 
 • Dvignili cene zaradi večjega povpraševanja, brez bojazni, da bi vam to zmanjšalo število pridobljenih strank.  

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da poznate malo znane marketinške metode najbolj prodornih podjetij na svetu. Število mest na seminarju je omejeno in najslabše, kar se lahko zgodi, je to, da na seminar pride vaša konkurenca, spozna in uporabi »oversubscribed« pristope, vi pa ostanete na hladnem.

Lokacija, prijava

Celodnevni seminar bo 26. septembra 2017 in bo trajal od 9h do 17h. 

Lokacija: Austria Trend hotel, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana. 

Seminar bo v angleškem jeziku, S PREVAJANJEM v slovenski jezik.

Kupite svojo karto zdaj in poskrbite, da bo tudi vaše podjetje "oversubscribed"!

Zlata karta

 • Prevajanje v slovenski jezik
 • Prigrizek in pijača
 • Gradiva


Kotizacja: 347 € + DDV  

VIP karta

Ob vsem kar je zajeto pri zlati karti še:

 • Sedež v prvih vrstah
 • Kosilo
 • Podpisana knjiga Oversubscribed (v angleškem jeziku)
 • Profesionalna fotografija z Danielom Priestleyem.
 • Dodatni krajši seminar v Ljubljani (+Q&A) kjer vam bo Robert Rolih pokazal, kako smo principe iz seminarja Oversubscribed implementirali za to, da smo ustvaril globalni knjižni bestseller The Million Dollar Decision.


Kotizacja: 527 € + DDV 

Ob prijavi dveh ali več oseb, ste upravičeni do 10% popusta na končni znesek kotizacij. 

Akademija Panta Rei

So-organizatorji dogodka

GZS
Business Titans