Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

KRIPTO ZIMA

Je to konec za kripto trg ali priložnost za mega donose?

Webinar v živo, sreda, 12. oktober ob 20:00

O Robertu in njegovih dogodkih so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Cene večjih kripto projektov so padle za 70 do 90%. Ali je s kripto trgom konec? Ali pa nas v naslednjem obdobju čaka nov vzpon in nove višave?

  • Kaj je faktor št. 1, ki bo ključno vplival na dogajanje na kripto trgu v naslednjem letu in naprej (še zdaleč ni tisto, kar večina ljudi misli)?
  • Koliko lahko še kripto trg še pade in zakaj tokratnega kripto cikla ne moremo primerjati s prejšnjimi?
  • Kdaj se bodo lahko pojavile izjemne nakupne priložnosti za dolgoročne vlagatelje?
  • Ali bo še vedno mogoče dosegati 500, 1000 ali 2000% donose na vložke, kot se je to dalo v preteklosti?
Robert Rolih

Brezplačni webinar bo v sredo, 12. oktobra 2022 ob 20:00.

Prejmete ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Kliknite tu za brezplačno prijavo!
Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision. Člani njegovih dražjih programov o investiranju prihajajo iz več kot 50 držav.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji, Tajvanu in na Tajskem. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta. Njegove stranke pa prihajajo iz 50+ držav.

Odločitev za milijon dolarjev

Intervju na RTV Slovenija (za podnapise kliknite CC desno spodaj)

Brezplačni webinar bo v sredo, 12. oktobra 2022 ob 20:00.

Prejmete ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Robert Rolih logo