Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

VELIKIH 5

Preprosti (a malo znani) pristopi za izboljšanje donosov pri dolgoročnem vlaganju denarja

Webinar v živo, 4. 6. 2024 ob 20h (posnetka ne bo)

Kliknite tu za brezplačno prijavo!

Webinar prejmete kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Program tega online dogodka:

  • Spoznajte 5 pristopov pri vlaganju, s katerimi boste na dolgi rok imeli višje donose na vse vaše vložke.
  • Ker gre za nove pristope, ki temeljijo na najnovejših raziskavah, k udeležbi vabimo tudi vse obstoječe člane Robertovih plačljivih programov. Gre torej za novo vsebino, ki je Robert doslej še ni obravnaval.
  • Ne glede na to, ali vlagate svoj denar v vzajemne sklade, zlato, kripto ali kaj drugega, vam bodo ti pristopi pomagali akumulirati bistveno več denarja na dolgi rok. Pri kripto trgu pa bomo še posebej pogledali ali obdobju zatišja sledi velika rast trga čez poletje ali jeseni.
  • Vse te pristope boste lahko uporabili brez dodatnega dela ali časovnega vložka.
  • Če že vlagate svoj denar ali razmišljate o tem, vam bo udeležba na tem webinarju odprla nov svet vlaganja, ki presega tradicionalne nasvete finančne industrije in svetovalcev.

O Robertu in njegovih dogodkih so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision. 7.000+ članov njegovih dražjih programov o vlaganju denarja prihajaja iz več kot 60 držav.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Kitajsko Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji, Tajvanu in na Tajskem. O njej so pisali/govorili v 60+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta.

Robert Rolih logo