Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

Najbolj donosne naložbe za naslednjih 5 let

Online seminar v ŽIVO: 14. september 2021 ob 20h - za vas brezplačno!

O Robertu in njegovih dogodkih so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Iz vsebine:

  • Kaj za naše naložbe pomenijo masovno tiskanje denarja, inflacija in nične obrestne mere?
  • Kako v teh negotovih časih ne samo ohraniti svojo kupno moč ampak dobiti tudi izjemne donose na svoje vložke?
  • Kateri tipi naložb bodo verjetno najbolj donosni za naslednjih 5 let?
  • Zakaj zlato izgublja svoj lesk in ali se lahko spet vrne na pota stare slave?
  • Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to definitivno niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija).

Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar.

Robert Rolih

Webinar bo 14. septembra ob 20:00. Prejmete pa ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Kliknite tu za brezplačno prijavo!

Robertovih plačljivih tečajev o investiranju so se udeležile osebe iz več kot 40 držav - od ZDA, Kanade, Avstralije, praktično cele EU, Singapurja, Hong Konga, Dubaja pa do držav kot so Moldavija in Papua Nova Gvineja. Nekaj mnenj...

"Robertov seminar mi je odprl oči. Pred njim sem mislila, da lahko zaupam bankam in zavarovalnicam. Zdaj pa sem spoznala, da so me v bistvu zavajale in da za uspešno delo z denarjem potrebuješ čisto druga znanja." 

– Anna Langer, Stockholm, Švedska


"Prej sem zaupal osebnim bančnim in finančnim svetovalcem in vlagal v produkte, ki so jih priporočali. Zahvaljujoč vašemu izrednemu seminarju sem se naučil veliko o skritih stroških, ki se ves čas odbijajo od mojih naložb, kar mi je v preteklosti prineslo slabe donose. Vsebina je bila zame popolnoma nova. Izjemno od začetka do konca! Hvala vam!"

- Mario Zenaty, poslovni svetovalec, Dunaj, Avstrija  


"Robert mi je s svojim obsežnim znanjem res odprl oči o tem, kako deluje finančni trg. Še pomembneje pa je spoznanje, kako lahko brez večjih napak prideš na vrh. Resnično priporočam njegov seminar za nemoteno in hitro pot do dobrih naložb z visokimi donosi."  

– Catherine Hirota Permats, Stockholm, Švedska


"Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti."

– Blaž Kos, podjetnik, avtor, Ljubljana


"Robertov seminar mi je omogočil edinstven vpogled v to, kako donosno investirati z izjemno nizkimi stroški. Priporočil bi ga vsakomur, saj vam Robert daje "zakulisne" informacije o vlaganju in finančni industriji"  

– Damir Lux, Zagreb, Hrvaška


"Robertov seminar je bil poln odličnih informacij. Pohvalila bi predvsem transparentnost in pa to, da Robert govori iz lastnih izkušenj. Na mojem bančnem računu nimam milijonov, vendar se že počutim bogatejšo, saj imam končno prave informacije o vlaganju denarja. Robert je "the real deal!"  

– Stella Vaz, Amsterdam, Nizozemska


"Bilo je res neverjetno. Toliko sem se naučil o investiranju in zame je bilo skoraj vse popolnoma novo. Še posebej sem bil presenečen nad delom seminarja, kjer Robert govori o provizijah, ki jih zaračunava finančna industrija."

- Torsten Buder, Nemčija, www.torstenbuder.com


"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja. Sam sem že samo z enim nasvetom prihranil več kot 4.000 EUR pri nepotrebnih stroških. Seminar obvezno priporočam vsem preden kakor koli začnejo vlagati!"

- Mario Sarčevič, direktor, DEMAR d.o.o., Ljubljana


"Pred seminarjem sem mislila, da bo to še eno dolgočasno predavanje o financah. Toda način, na katerega je Robert predaval, je bil zelo pester in zelo lahko razumljiv. Nisem strokovnjak za finance, zato potrebujem nekaj, kar je razloženo na enostaven in dostopen način. In Robert je to storil. Odličen seminar!"  

– Meenal Savani, NOW Health Coaching, London

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva. 

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji in Tajvanu. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta. Njegove strranke pa prihajajo iz 40+ držav.

Odločitev za milijon dolarjev

Intervju na RTV Slovenija (za podnapise kliknite CC desno spodaj)

Webinar bo 14. septembra ob 20:00. Prejmete pa ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Robert Rolih logo