Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

Recesija na obzorju

Kaj to pomeni za vlagatelje? Kako se zaščititi? Katere izjemne naložbene priložnosti se bodo pojavile?

Zaradi izjemnega zanimanja ponovitev online seminarja 18. maja ob 20:00

O Robertu in njegovih dogodkih so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Svetovno gospodarstvo prihaja v razburkano morje, polno čeri. Če vlagate svoj denar ali o tem razmišljate, morate razumeti kaj se dogaja, da bi lahko naredili pametne naložbene poteze.

  • Zakaj so visokim cenam energije praktično vedno v zadnjih 80 letih sledile recesije in ali se nam tudi tokrat obeta podoben scenarij?
  • Presenečenje iz ZDA: prvo četrtletje je namesto napovedane 1% rasti postreglo s presenetljivim 1,4% padcem BDPja. Kaj nas čaka v drugi polovici leta?
  • Visoka inflacija, ki je zdaj že od 7% do 9% sili centralne banke k višanju obrestnih mer. Zakaj je to izredno slabo za gospodarstvo in trge in zakaj so v preteklosti centralne banke v podobnih situacijah nižale obrestne mere?
  • Delniški in kripto trg sta začela leto 2022 katastrofalno. Koliko lahko še padeta in kdaj se bodo lahko pojavile izjemne nakupne priložnosti za dolgoročne vlagatelje?
Robert Rolih

Webinar bo 18. maja ob 20h. Prejmete ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Kliknite tu za brezplačno prijavo!

Robertovih plačljivih tečajev o investiranju so se udeležile osebe iz več kot 50 držav - od ZDA, Kanade, Avstralije, praktično cele EU, Singapurja, Hong Konga, Dubaja pa do držav kot so Moldavija in Papua Nova Gvineja. Nekaj mnenj...

"Robertov seminar mi je odprl oči. Pred njim sem mislila, da lahko zaupam bankam in zavarovalnicam. Zdaj pa sem spoznala, da so me v bistvu zavajale in da za uspešno delo z denarjem potrebuješ čisto druga znanja." 

– Anna Langer, Stockholm, Švedska


"Prej sem zaupal osebnim bančnim in finančnim svetovalcem in vlagal v produkte, ki so jih priporočali. Zahvaljujoč vašemu izrednemu seminarju sem se naučil veliko o skritih stroških, ki se ves čas odbijajo od mojih naložb, kar mi je v preteklosti prineslo slabe donose. Vsebina je bila zame popolnoma nova. Izjemno od začetka do konca! Hvala vam!"

- Mario Zenaty, poslovni svetovalec, Dunaj, Avstrija  


"Robert mi je s svojim obsežnim znanjem res odprl oči o tem, kako deluje finančni trg. Še pomembneje pa je spoznanje, kako lahko brez večjih napak prideš na vrh. Resnično priporočam njegov seminar za nemoteno in hitro pot do dobrih naložb z visokimi donosi."  

– Catherine Hirota Permats, Stockholm, Švedska


"Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti."

– Blaž Kos, podjetnik, avtor, Ljubljana


"Brez zadržkov lahko rečem, da so Robertovi tečaji o investiranju najboljši na svetu. Robert vam pokaže kaj narediti, kako narediti in katere gumbe pritisniti da bi dosegli izjemne donose. Praktično nemogoče je v finančni branži najti osebo, ki nudi tako enostavno razumljive tečaje in tako dobro podporo strankam".  

– Lori Howard, P.D. inovatorka in ustanoviteljica, Skintech ltd. www.shopskintech.com, ZDA


"Bilo je res neverjetno. Toliko sem se naučil o investiranju in zame je bilo skoraj vse popolnoma novo. Še posebej sem bil presenečen nad delom seminarja, kjer Robert govori o provizijah, ki jih zaračunava finančna industrija."

- Torsten Buder, Nemčija, www.torstenbuder.com


"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja. Sam sem že samo z enim nasvetom prihranil več kot 4.000 EUR pri nepotrebnih stroških. Seminar obvezno priporočam vsem preden kakor koli začnejo vlagati!"

- Mario Sarčevič, direktor, DEMAR d.o.o., Ljubljana


"Pred seminarjem sem mislila, da bo to še eno dolgočasno predavanje o financah. Toda način, na katerega je Robert predaval, je bil zelo pester in zelo lahko razumljiv. Nisem strokovnjak za finance, zato potrebujem nekaj, kar je razloženo na enostaven in dostopen način. In Robert je to storil. Odličen seminar!"  

– Meenal Savani, NOW Health Coaching, London www.nowhealthcoaching.com


Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva. 

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji, Tajvanu in na Tajskem. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta. Njegove stranke pa prihajajo iz 50+ držav.

Odločitev za milijon dolarjev

Intervju na RTV Slovenija (za podnapise kliknite CC desno spodaj)

Webinar bo 18. maja ob 20h. Prejmete ga kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

Robert Rolih logo