Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

TOP NALOŽBENE PRILOŽNOSTI V NOVE TEHNOLOGIJE

Webinar v živo, torek, 30. maj 2023 ob 20:00 (posnetka ne bo)

Kliknite tu za brezplačno prijavo!

Webinar prejmete kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

O Robertu in njegovih dogodkih so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision. Člani njegovih dražjih programov o investiranju prihajajo iz več kot 50 držav.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji, Tajvanu in na Tajskem. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta.

Robert Rolih logo