Verjetno najboljši program o investiranju na svetu. Vodi ga Robert Rolih, avtor mednarodne knjižne uspešnice The Million Dollar Decision.

MOJSTRI INVESTIRANJA

Edini program o investiranju, ki ga boste kdajkoli potrebovali! 

Na kratko o dvodnevnem programu Mojstri Investiranja

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. 

Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite. Po tem programu ne boste nikoli več nasedli temu, v kar vas poskuša prepričati finančna industrija. 

Spoznali boste tudi na kakšen način ljudje (med njimi tudi zelo izkušeni investitorji, ki vlagajo stotisoče ali milijone EUR) pri vlaganju izgubljajo večji del donosov in si s tem uničujejo svojo finančno prihodnost (ne glede na to, če vlagajo v vzajemne sklade, delnice, valute, naložbena zavarovanja, ...). Ter konketne rešitve za te probleme.

Program je namenjen vsem ljudem, ki se profesionalno NE ukvarjajo z investiranjem, bi pa radi svoj trdo zaslužen denar pametno investirali, poskrbeli za dodatne dohodke (morda za stara leta) in si mogoče v življenju tudi kaj dodatnega privoščili. 

Na dvodnevnem programu boste izvedeli vse, kar potrebujete vedeti o investiranju - vse o kratkoročnih in dolgoročnih investicijah, vse o skladih, dragih kovinah, zavarovanjih, kam investirati, koliko investirati, kako investirati - glede na vašo specifično situacijo in potrebe. 

Program je mednarodna uspešnica, saj so se tečaja v živo ali online udeležile stranke iz več kot 40 držav - od ZDA, Kanade, Avstralije, praktično cele EU, Singapurja, Hong Konga, Dubaja pa do držav kot so Moldavija in J. Afriška republika.

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

V zadnjih letih je Robert naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Robert G. Allen, Kevin Green in drugi. Robertov najbolj obiskan seminar doslej je imel več kot 1.500 udeležencev. Robert se redno pojavlja v medijih, najbolj odmeven pa je bil njegov intervju za ameriško Newsmax TV.

Mnenja o programu

“Mislil sem, da vem že vse, kar je za vedeti o investiranju. Toda pustil sem ob strani moja čustva in se učil od Roberta. Takrat sem se začel zavedati, da če je finančni produkt zelo agresivno promoviran, kdo najbolj profitira? Verjetno ne jaz! Ko mi je Robert pokazal pravi strošek, ki ga imam zaradi provizij na dolgi rok, sem bil šokiran. Takoj sem šel v akcijo in svoje investicije začel voditi po Robertovih priporočilih.” 

Ralph Brogden, bestselling author, RalphBrogden.com, ZDA 

Ralph Brogden

"Robert mi je na preprost, kvaliteten način razložil stvari, ki so se mi še prejšnji teden zdele znanstvena fantastika. Vse kar moram vedeti sem izvedela in držal je obljubo, da je to edina delavnica, ki jo bom potrebovala."  

- Maja Matevžič, ena najboljših teniških igralk v zgodovini Slovenije 

"To je bilo prvi izobraževanje (in prvi predvatelj), ki nam je pokazal na najbolj konkreten način kaj narediti in kako to narediti - točno kaj narediti, katere gumbe klikniti in kako dobiti odlične donose ko investiramo. Ta program mi je dal daleč največ vrednosti od vseh seminarjev, ki sem jih obiskal doslej (in obiskal sem jih veliko, vključno s semianrjem Robina Sharme v Torontu).

- Florin Plesca, Cluj, Romunija, lastnik Icelandia – pure ice

"Prvič v življenju sem dobil konkretna navodila in smernice za investiranje! Konkretni produkti, realne možnosti za investiranje! Več kot odlično."

- Igor Šinkovec, podjetnik, Hiša nepremičnine 1 d.o.o.

“Fantastična vsebina. Končno seminar o investiranju, ki sem ga lahko razumel in s praktičnimi nasveti, ki jih lahko takoj udejanjiš. Bil sem že na mnogih finančnih seminarjih po svetu vendar je ta program edini, ki pove vse detajle, ki jih finančna industrija poskuša skriti."

Baž Kos, podjetnik in bloger

“Neverjetno! Prvi dan me je čisto "odnesel" in v par urah se mi je povrnila investicija za ta program. Morali bi ga poimenovati: "Kako od finančnega nevedneža do Warrena Buffeta v dveh dneh."

Urban Založnik, podjetnik, Therapia d.o.o.

“Delavnica je vrhunska. Nisem še bil na tako dobrem programu (v življenju sem jih poslušal na desetine), ki bil tako konkretno, kot je Mojstri Investiranja, podal rešitve za izboljšanje finančne pismenosti in povečanje premoženja. Kar me najbolj veseli je, da so nad njim navdušeni tudi moji otroci, ki jih mimogrede težko pripravim, da mi sledijo z nasveti. Ta seminar je najboljša dediščina, ki so jo dobili za življenje.«"

Marjan Kelvišar, Direktor, IMP Armature d.o.o.

Kaj zajema program?

Increase Your Financial Wisdom: S pomočjo 3 področij finančne pismenosti (3 Areas of Financial Wisdom™) boste postali eden od najbolj finančno pismenih ljudi na svetu.

Protect Yourself A.R.M.O.R. Formula™: Finančna varnost za vas in vašo družino (zavarovalni produkti in žlahtne kovine).

Grow Your Golden Goose G.R.A.I.N. System™: Denar, ki dela za vas (dolgoročne investicije in varčevanje za pokojnino).  

Accelerate Your Returns Pospešite svoje donose s pomočjo nekaj enostavnih pasivnih strategij. 

Dream Big & Share Kako doseči svoje finančne cilje hitro (Get there F.A.S.T.™)?

Program Mojstri investiranja je edini slovenski program, ki se izvaja v desetinah držav po svetu. V Sloveniji ga izvajamo v lokalnem jeziku - slovenščini, povsod drugje pa v angleščini. 

Vaša udeležba na programu 

Programa Mostri investiranja se je samo v Sloveniji doslej udeležilo več kot 2.300 oseb.

Termini seminarja: 

- 8. in 9. 11. 2019, izvedba v živo - termin je razprodan

- 27. in 28. 3. 2020, online izvedba v živo - termin je razprodan

- 10. in 11. 4. 2020, online izvedba v živo - termin je razprodan

- 22. in 23. 5. 2020, online izvedba v živo - termin je razprodan

- 18. in 19. 9. 2020, izvedba v živo, hotel LEV - termin je razprodan

- 9. in 10. 10. 2020, online izvedba v živo

Ker trenutno še nimamo razpisanega novega termina, lahko kupite posnetek celotnega programa v oktobru (prejmete popolnoma vse ugodnosti, kot ob dogodku v živo).

Investicija za program je na zahodnih trgih 2.497 EUR + DDV. V Sloveniji je investicija le 1.197 EUR + DDV (1.460,34 EUR z DDV)

Da, želim se udeležiti programa!

Imate o programu še kakšno vprašanje? Pokličite nas na 01 511 30 71 ali nam pišite na pisarna@panta-rei.si