Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih predstavlja

 ODPRITE OČI NA PODROČJU OSEBNIH FINANC

Informacije, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo

Jeseni v Ljubljano zaradi velikega povpraševanja ponovno prihaja seminar, ki osvaja svet! Robert Rolih ga namreč redno izvaja v Londonu, Amsterdamu, Stockholmu, Sofiji, Bukarešti, Zagrebu, Moskvi, na Dunaju ...

O Robertu in njegovem seminarju so že pisali/govorili mediji, kot npr: 

Kaj se dogaja v zakulisju finančne industrije?

Ta seminar vam bo razbil čisto vse predpostavke in prepričanja glede vlaganja denarja in ravnanja s svojimi osebnimi financami. 

Poleg tega vam bo razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar.  

Če imate denar v vzajemnih skladih, naložbenih zavarovanjih, delnicah, surovinah, doma v nogavici, ali pa preprosto ne veste, kam bi ga vložili, potem bo udeležba za vas verjetno vredna zlata.

Robert Rolih

Mnenja svetovnih avtoritet (zaradi večje avtentičnosti jih nismo prevajali)

“Wow! You probably knew that the financial industry is not your friend. But you probably never imagined just how much money you are losing when investing because of it. Robert Rolih will give you a surprisingly simple solution that will help you to win the money game of life.” 

Brian Tracy, International bestselling author and speaker 

“I thought I knew almost all there is to know about investing. But I put my emotions aside and learned from Robert’s expertise. When Robert showed me the true cost of fees and the opportunity cost of my time over a long period, I was stunned! I took immediate action to bring my investments in line with Robert’s recommendations.” 

Ralph Brogden, Best-Selling Author, RalphBrogden.com 

Ralph Brogden
Robert G. Allen

“Imagine that you didn’t know how to drive a car yesterday, and today you’re able to compete in the Daytona 500 with the pros. That’s the result Robert's seminar allows you to achieve!”  

Robert G. Allen, #1 New York Times bestselling author

“Stop giving away your hard-earned money to the financial industry! This is a must attend for busy professionals. You're going to love it, it's simply amazing!” 

Jesse Eker, Managing Director, Harv Eker International

T Harv Eker

Kaj boste spoznali na seminarju The Million Dollar Decision Live:

  • Na kakšen način ljudje (med njimi tudi zelo izkušeni investitorji) pri vlaganju izgubljajo večji del donosov in si s tem uničujejo svojo finančno prihodnost - ne glede na to, če vlagajo v vzajemne sklade, delnice, valute, naložbena zavarovanja, ...?
  • Zakaj veliko finančnih svetovalcev dela v nasprotju z interesi strank?
  • Slovenske specifike pri delu z denarjem in vlaganju denarja.
  • Finančni produkti pri katerih služijo le njihovi ponudniki (presenetilo vas bo, kateri to so, saj imate verjetno tudi sami denar v njih). 
  • Kateri so tisti redki finančni produkti, ki so za nas dobri? Zakaj o teh produktih nihče ne govori in zakaj jih 95 % ljudi sploh ne pozna?
  • Kako se izogniti visokim skritim provizijam, ki jih plačuje 95% dolgoročnih vlagateljev. 
  • Kako prepoznati finančne prevarante, ki jih kar mrgoli, in kako hitro zaznati, kdaj vas hoče nekdo prenesti okrog? 
  • Kako so s svojim denarjem delali ljudje, ki so imeli običajne plače, danes pa so premožni? 
  • »Teleporting to the Next Level«: izjemna tehnika, s katero boste začeli hitro višati svoje osebne dohodke.


Ta seminar traja 4 ure in pol in je poln izjemnih vsebin, ki jih bost lahko uporabili takoj. Robert je znan po tem, da tematike predstavi na izjemno enostaven način, tako da bo seminar za vas razumljiv tudi če ste čisti začetnik na tem področju.

Robertova osebna garancija: nihče na svetu ne uči podobnih tematik. Pika. 

"Investing is SIMPLE. It's the financial industry that works hard to make it COMPLEX!"

(Ta Robertov citat je bil na strani Yahoo Finance! uvrščen na prvo mesto pri "20 brilliant quotes from the world’s greatest investors")

Kliknite tu za datume seminarja in prijavo!

Kaj pravijo udeleženci seminarja?

"Robertov seminar mi je odprl oči. Pred njim sem mislila, da lahko zaupam bankam in zavarovalnicam. Zdaj pa sem spoznala, da so me v bistvu zavajale in da za uspešno delo z denarjem potrebuješ čisto druga znanja." 

– Anna Langer, Stockholm, Švedska


"Prej sem zaupal osebnim bančnim in finančnim svetovalcem in vlagal v produkte, ki so jih priporočali. Zahvaljujoč vašemu izrednemu seminarju sem se naučil veliko o skritih stroških, ki se ves čas odbijajo od mojih naložb, kar mi je v preteklosti prineslo slabe donose. Vsebina je bila zame popolnoma nova. Izjemno od začetka do konca! Hvala vam!"

- Mario Zenaty, poslovni svetovalec, Dunaj, Avstrija  


"Robert mi je s svojim obsežnim znanjem res odprl oči o tem, kako deluje finančni trg. Še pomembneje pa je spoznanje, kako lahko brez večjih napak prideš na vrh. Resnično priporočam njegov seminar za nemoteno in hitro pot do dobrih naložb z visokimi donosi."  

– Catherine Hirota Permats, Stockholm, Švedska


"Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti."

– Blaž Kos, podjetnik, avtor, Ljubljana


"To je bil prvi seminar in prvi trener, ki nam je na najbolj konkreten način pokazal, kaj je treba narediti - kako doseči dobre donose pri vlaganju. Seminar mi je ponudil veliko več, kot kateri koli drug seminar, ki sem se ga udeležil do zdaj."

- Florin Plesca, lastnik podjetja, Icelandia – pure ice


"Odličen seminar! Zaradi vašega inovativnega ustvarjalnega razmišljanja in velikih dejanj vas postavljam ob bok Steveu Jobsu. Hvala vam!"

- Sheena Walker, Edinburgh, Škotska, trener vodenja uspešnosti, www.sheenawalker.com


"Robertov seminar mi je omogočil edinstven vpogled v to, kako donosno investirati z izjemno nizkimi stroški. Priporočil bi ga vsakomur, saj vam Robert daje "zakulisne" informacije o vlaganju in finančni industriji"  

– Damir Lux, Zagreb, Hrvaška


"Robertov seminar je bil poln odličnih informacij. Pohvalila bi predvsem transparentnost in pa to, da Robert govori iz lastnih izkušenj. Na mojem bančnem računu nimam milijonov, vendar se že počutim bogatejšo, saj imam končno prave informacije o vlaganju denarja. Robert je "the real deal!"  

– Stella Vaz, Amsterdam, Nizozemska


"Bilo je res neverjetno. Toliko sem se naučil o investiranju in zame je bilo skoraj vse popolnoma novo. Še posebej sem bil presenečen nad delom seminarja, kjer Robert govori o provizijah, ki jih zaračunava finančna industrija."

- Torsten Buder, Nemčija, www.torstenbuder.com


"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja. Sam sem že samo z enim nasvetom prihranil več kot 4.000 EUR pri nepotrebnih stroških. Seminar obvezno priporočam vsem preden kakor koli začnejo vlagati!"

- Mario Sarčevič, direktor, DEMAR d.o.o., Ljubljana


"Pred seminarjem sem mislila, da bo to še eno dolgočasno predavanje o financah. Toda način, na katerega je Robert predaval, je bil zelo pester in zelo lahko razumljiv. Nisem strokovnjak za finance, zato potrebujem nekaj, kar je razloženo na enostaven in dostopen način. In Robert je to storil. Odličen seminar!"  

– Meenal Savani, NOW Health Coaching, London

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva. 

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, izšla pa je tudi v Indiji. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert v zadnjih letih izvaja seminarje po celem svetu in si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta.

Odločitev za milijon dolarjev

Intervju na RTV Slovenija (za podnapise kliknite CC desno spodaj)

Intervju na ameriški Newsmax TV (za SLO podnapise kliknite CC desno spodaj)

Robert Rolih logo