logo

Velika iniciativa Akademije Panta Rei ob izdaji Robertove mednarodne uspešnice v Indiji

Za vsak izvod knjige, ki se proda v Indiji, podarimo en izvod knjige v Sloveniji!

The Million Dollar Decision Book Cover

Na kratko o knjigi, ki jo je v Indiji pravkar izdala založba Embassy books

Knjiga je izredno enostavno napisan vodič po področju, ki je danes še posebej pomembno za vse nas: kako si zagotoviti finančno varnost v svetu, ki se izjemno hitro spreminja; kako poskrbeti za svojo pokojnino (vsi vemo, da so državne pokojnine vedno bolj mizerne) ter kako svoj denar vlagati tako, da dobiš čim višje donose

Drugačna od drugih je v tem, da razkriva ključne informacije o vlaganju denarja in delu z denarjem, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Prav zaradi teh edinstvenih vsebin, ki dobesedno rešujejo finančna življenja, je knjiga postala mednarodna uspešnica (Amazon bestseller in Hot new release v kategoriji Investing, na Nizozemskem je bila dalj časa najbolje prodajana angleška knjiga na Amazonu, prevedena je bila v Mandarinščino, izdana v Tajvanu, v Bolgariji, ...).

Knjiga je v angleškem jeziku. In tudi če angleščine ne obvladate, bodite brez bojazni -rešitev se skriva spodaj.

"Pravijo, da denar ne prinaša sreče. Toda prav gotovo lahko reši marsikateri problem!" (Robert Rolih)

Odločitev za milijon dolarjev

O knjigi in Robertu Rolihu na RTV Slovenija (za podnapise kliknite CC desno spodaj)

Intervju na ameriški Newsmax TV (za SLO podnapise kliknite CC desno spodaj)

Mnenja svetovnih avtoritet o knjigi*

(zaradi večje avtentičnosti mnenj nismo prevajali)

Robert G. Allen

“Today, there are thousands of investing books on the market. Some of them are good, some are bad. Some of them are written for experts, while some of them are for a general audience. But none of them will give you a simpler and more effective solution on how to invest.” 

Robert G. Allen, #1 New York Times bestselling author

“This book is amazing. I thought I knew almost all there is to know about investing. But I put my emotions aside and learned from Robert’s expertise. That’s when I realized that if an investment or financial product is being marketed heavily, who benefits the most? Probably not me!

When Robert showed me the true cost of fees and the opportunity cost of my time over a long period, I was stunned! I took immediate action to bring my investments in line with Robert’s recommendations. I believe this book really will be a Million Dollar Decision for me.” 

Ralph Brogden, bestselling author, RalphBrogden.com 

Ralph Brogden
Kevin Green

Amazing. Surprising. Original. Fun. Definitely a landmark book that will break every assumption you have about investing and managing your money.” 

Kevin Green, one of the UK's largest residential property landlords, star of the TV series Secret Millionaire, KevinGreen.co.uk

“Wow! You probably knew that the financial industry is not your friend. But you probably never imagined just how much money you are losing when investing because of it. In this landmark book Robert Rolih gives you a surprisingly simple solution that will help you to win the money game of life. If you are investing or if you think about investing read this book - now.” 

Brian Tracy, international bestselling author and speaker 

Daven Michaels

“This is one of the rare, if not the only investing book that reads like a page-turner novel. If you care about your financial future and if you don't want to get ripped off by the financial industry read it now. Every day you postpone reading it, you are losing money without even being aware of it.”

Daven Michaels, #1 New York Times bestselling author of Outsource Smart

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

V zadnjih letih je Robert naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Brian Tracy, Gary Vaynerchuk, Robert G. Allen, Andy Harrington, Ryan Deiss in drugi. Robert se redno pojavlja v medijih, najbolj odmeven je bil njegov intervju za ameriško Newsmax TV.

Kako do knjige ... in dodatno veliko presenečenje

Kot smo rekli, v okviru velike iniciative ob izdaji knjige v Indiji (izdala jo je založba Embassy books), za vsak prodan izvod njige v Indiji podarimo enega v Sloveniji.

Trenutno je bilo v Indiji prodanih preko 500 knjig. 

Ob tem pa vam podarjamo še nekaj, kar je vredno še bistveno več! 

To je udeležba na seminarju Odprite oči na področju osebnih financ (poteka v slovenščini) za katerega je prejel Robert Rolih priznanje Evropski javni govorec leta 2015. Seminar obravnava tudi slovenske specifike pri delu z denarjem in vlaganju denarja (če si še niste, si reportažo iz tega seminarja in nekaj mnenju udeležencev poglejte v videu Robert Rolih na RTV Slovenija, ki se nahaja zgoraj). 

Ta seminar vam bo razbil čisto vse predpostavke in prepričanja glede investiranja in ravnanja s svojimi osebnimi financami. Poleg tega vam bo razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar. Če imate denar naložen v vzajemnih skladih, naložbenih zavarovanjih, delnicah, surovinah, doma v nogavici, ali pa preprosto ne veste, kam bi ga vložili, potem bo ta seminar za vas veden zlata.

Kotizacija za podobne seminarje je običajno 295€, v okviru iniciative ob izdaji knjige v Indiji pa je seminar za vas prav tako popolnoma brezplačen.

Pomembno: knjigo The Million Dollar Decision boste prejeli (tudi brezplačno) na začetku seminarja. Vsi termini seminarja so v februarju 2020.

Zakaj to sploh počnemo? 

Zdaj se verjetno sprašujete, zakaj pri Akademiji Panta Rei podarjamo mednarodno knjižno uspešnico in še karto za verjetno najboljši seminar na področju osebnih financ na svetu. 

Razloga sta preprosta:  

Prvi razlog je, da je poslanstvo Roberta Roliha, da po celem svetu deli svoje izkušnje, zaradi katerih je sam izgubil ogromno denarja, ker je zaupal nasvetom finančne industrije. Zato smo tudi ustvarili to iniciativo.  

Drugi razlog pa je, da našim strankam pri Akademiji Panta Rei radi najprej damo veliko vrednosti in jih navdušimo. In če boste v vsem skupaj videli veliko vrednost zase, se boste v prihodnje mogoče udeleževali tudi naših drugih plačljivih dogodkov, ki jih organiziramo. Seveda pa je odločitev popolnoma na vas. 

Knjiga in seminar Odprite oči na področju osebnih financ sta vaša brezplačno in popolnoma brez obveznosti.

Da, rad-a bi prejel-a knjigo in pa karto za seminar!
logo

Delite to stran na družbenih omrežjih:

Share on Google+Share on LinkedIn

Kontakt za medije

Za vse informacije glede intervjujev, člankov in drugih medijskih objav pišite na pisarna@panta-rei.si

Media kit za novinarje se nahaja tule.