Kako prodati, ne da bi prodajali?

Ljubljana, 28.11.2017: Matthew Kimberley prvič v Sloveniji

Kako prodati, ne da bi prodajali?

Seminar za podjetnike, ki želijo pridobiti več strank, povečati prodajo podjetja in ... ne zveneti kot prodajalci.

Vaš uspeh v podjetništvu je v veliki meri odvisen od vaših sposobnosti, da prodate svoje storitve, izdelke ali ideje. Toda dejstvo je, da predstavlja prodaja večini podjetnikov pravo muko ali pa jo celo sovražijo. A tudi vam prodaja ne diši? Ali se raje ukvarjate s produkcijo vaših storitev ali izdelkov? Imate mogoče celo odpor do prodaje? Potem imamo za vas fantastično rešitev: Matthew Kimberley vam bo na tem seminarju pokazal zanimive pristope, s katerimi boste pridobili stranke in partnerje na lahkoten način - ne da bi zveneli kot prodajalci. Pripravite se torej na seminar, ki vam bo odprl nov pogled na prodajo in podjetništvo!

Program seminarja

  • Kako potencialnim kupcem prodati, ne da bi zveneli kot prodajalec ali manipulator. Spoznajte tehniko "Super Simple Sales Conversation", ki je sestavljena iz štirih enostavnih elementov. Ta tehnika vas spremeni v samoumevno izbiro za stranko ter pripravi stranke, da same želijo, da jim prodate svoje produkte ali storitve. 
  • Največja napaka, ki jo delajo podjetniki je, da mislijo, da jim bo marketing prinesel stranke. Marketing NE prinese strank. Pravzaprav vam preveč fokusa na marketing lahko prinese hiter bankrot. Spoznajte kaj narediti namesto tega - na zelo praktičen način.
  • Kako implementirati "Red Velvet Rope Policy" (Politiko rdeče žametne preproge), ki praktično garantira, da vaše stranke ne bodo šle h konkurenci ali prenehale kupovati pri vas. Ta pristop, ki je v popolnem nasprotju z intuicijo, vam bo pokazal, kako zaslužiti več, ob tem, da delate manj.  
  • Zakaj vsako podjetje potrebuje "a Network of 90, a List of 20 and a Gang of Five"? Kaj ti pojmi pomenijo in kako vam lahko njihovo poznavanje zmanjša stroške prodaje in marketinga celo za 90%.  
  • Veliki MIT družbenih omrežij - če SOVAŽITE Facebook, Instagram in Twitter je to popolnoma OK! V nasprotju s tem, kar pravijo mnogi poslovni guruji, teh medijev sploh ni potrebno uporabljati za to, da imate dobičkonosno poslovanje. Potrebno je le uporabiti nekoliko drugačne pristope pri promociji, ki jih boste spoznali s pomočjo "Six Timeless Self-Promotion Principles" (6 zimzelenih principov promocije).
  • 3 ključni pristopi, ki vam praktično zagotavljajo, da boste stranke pridobili na najcenejši možni način.
  • Kako odovoriti osebi, ki vas vpraša: "Kaj pa vi počnete?". Ko boste spoznali pristop Matthewa Kimberleya, ne boste nikoli več zveneli dolgočasni in običajni. Namesto tega bodo vaši sogovorniki vzkliknili: "Uau, povej mi več o tem!".
  • Kako pri vsakem pogovoru s potencialnimi kupci doseči, da bo vaše podjetje videti kot najboljša izbira na trgu. Spoznajte gradnike, ki vam bodo omogočili, da vas stranke vidijo kot kredibilnega partnerja in kot najboljšo izbiro v vaši panogi.

Mnenja udeležencev*

"Sovražim prodajo! Pravzaprav sem sovražila prodajo. Zaradi vsega, kar sem se naučila od Matthewa sem spremenila svoj način razmišljanja o prodaji in bistveno dvignila prihodke podjetja. Njegov pristop je zame deloval, ker ni kompliciran in ti dovoli, da si to, kar si. Njegove tehnike niso magija, so konkretne zadeve, ki delujejo. Če uporaiš tisto, kar uči, boš zaslužil več. Poleg vsega je tudi zelo zabaven - to je bonus!"  

- Mary Kutheis – Podjetniški coach

"Zdaj bistveno več strank, s katerimi govorim, tudi kupi od mene. Naučil sem se prodajati na nevsiljiv način. Zdaj imam tudi bistveno več pogovorov s strankami, osebno ali po telefonu, in se ne skrivam več za e-pošto. Ta seminar zelo priporočam!"

- Jan Terkelsen – Podjetnik, MBTI Avstralija

"Če iščete meglen pristop in generične tehnike, brez konkretnih korakov, ki jih lahko takoj uporabiš, potem Matthew definitivno NI človek za vas. Matthew ti pokaže, katere korake moraš narediti (in zakaj), da dosežeš izjemne rezultate pri prodaji. Naredite vse, kar je potrebno, da se udeležite njegovega seminarja. Jaz sem in mi ni bilo žal." 

Jos Willard – Podjetnik, www.JosWillard.com


Matthew Kimberley 

Matthew Kimberley

Matthew Kimberley je javni govorec, avtor in podjetnik, ki pomaga drugim podjetnikom spremeniti osovraženo in mučno prodajo v užitek. In to zelo uspešno!

Je ustanovitelj The School for Selling in avtor sistema Principles of Professional Persuasion. Njegova prva knjiga How To Get A Grip (John Blake, 2011) je bila prodana v kar 50.000 izvodih.

Matthew vsako leto trenira na tisoče podjetnikov in jim pokaže, kako pridobiti več strank na eleganten in nevsiljiv način.  

Matthew prihaja iz Velike Britanije, zdaj pa živi na sončni Malti. Predaval pa je že v mnogih državah - od ZDA, Velike Britanije, Maviciusa, Avstralije, Japonske, Belgije, Italije ... 28. 11. pa bo prvič delil svoja znanja z nami v Sloveniji.

P.S. Za piko na i... njegovi seminarji so začinjeni z veliko humorja, tako da vam ne bo dolgčas! 

Kotizacija za seminar (POMEMBNO, obvezno preberite!)

Seminar ima zelo nizko kotizacijo, ker bo to t.i. "Preview event", ki bo trajal 4 ure.  

To pomeni, da bo to spoznavni seminar, kjer bo Matthew ponudil nekaj ur izjemne vsebine. Na koncu seminarja bo predstavil tudi možnost za udeležbo na njegovem obsežnejšem tečaju (ki bo prav tako v Ljubljani).  

Na takšen način boste dobili veliko izjemnih znanj za vaš podjetniški uspeh in skorajda brez tveganja spoznali Mathewa ter njegove pristope, ki vam bodo omogočili, da prodate, ne da bi prodajali. Na podlagi svojega vtisa na tem "preview" dogodku se boste nato odločili, ali je vredno priti tudi na daljši tečaj.  

Lokacija, prijava

Seminar bo 28. novembra 2017 in bo trajal 4 ure. Seminar je namenjen le podjetnikom.

Na voljo sta dva termina: od 9h do 13h in od 17h do 21h.

Lokacija: Hotel Lev, Vošnjakova 1, 1000 Ljubljana. 

Seminar bo v angleškem jeziku brez prevajanja.

Kotizacija za seminar je 49 € + DDV.

Posebna ugodnost - le za naše stranke  

Ker ste že naša stranka, smo za vas pripravili posebno ugodnost - za ceno ene, prejmete dve karti za seminar. Torej prijavite lahko 2 osebi, plačate pa le eno kotizacijo.

Akademija Panta Rei