Ekskluzivni kripto mastermind z Robertom Rolihom
logo

Ekskluzivni kripto mastermind z Robertom Rolihom

Zdaj na voljo tudi posnetek!

Kriptovalute so verjetno največja špekulativna investicijska priložnost našega življenja. Bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision vam bo na tem mastermindu pokazal svoje pristope pri kreiranju portfelja kriptovalut in tokenov, s katerimi boste ujeli bistveno višje donose, kot jih bo imel običajni Janez.

V 90-ih smo doživeli internet bum, ki je pametnim investitorjem prinesel bogastvo, masi pa seveda velike izgube. 

Danes se na trgu pojavlja prva podobna priložnost po internet bumu, ki jo lahko s premišljenimi pristopi izkoristimo za doseganje izjemnih donosov na svoje vložke. Takšne priložnosti se pojavijo enkrat ali dvakrat v življenju. Zato je Robert Rolih za majhno skupino vlagateljev pripravil enodnevni mastermind, kjer je pokazal, kako to priložnost maksimalno izkoristiti.

Mastermind je bil razprodan.

Odzivi udeležencev so bili fantastični (glejte mnenja spodaj).

Ker smo imeli nekaj primerov oseb, ki jim termin ni ustrezal in se ga niso mogli udeležiti v živo, smo se odločili, da celoten dogodek tudi posnamemo.  

Zdaj na voljo tudi online program!

Za vas smo tako zdaj pripravili online program, ki zajema posnetek celotnega dogodka, vse pripravljalne materiale ter še nekaj super dodatkov.

Pomembno: na tem mastermindu se NISMO ukvarjali z začetniškimi zadevami, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain (so pa vse te zadeve zajete v pripravljalnih materialih, ki so tudi del online programa). 

Sam mastermind pa je bil namenjen naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov, ki vam bodo ponudili bistveno višje donose, kot jih bo dosegal povprečni vlagatelj v kriptovalute. 

Dejstvo je, da je na trgu kriptovalut veliko slabih projektov, ki imajo napihnjene cene le zaradi promocije ali črednega nagona. To pomeni, da bodo šli v roku leta do dveh v nič. Na daljši rok se je potrebno takšnim projektom izogniti in vlagati v projekte, ki imajo dober tim in dober poslovni model. Poleg tega ima trg kriptovalut veliko strmih vzponov in padcev in potrebno ga je razumeti, da lahko uspešno navigiraš po njem. 

Kaj je vsebina online programa?

1) Pripravljalni materiali

  • 90 minutni video: kaj so kriptovalute, kaj so tokeni, priložnosti in nevarnosti vlaganja v kriptovalute, klučna filozofija, ki jo morate imeti pri vlaganju. 
  • Video: Odpiranje računov na borzah? Kako nakazati na borze denar in ga pretvoriti v kriptokovance? Katere so najboljše in najbolj zanesljive borze? 
  • Video: Kako poskrbeti za varnost vaših kriptokovancev. 


2. Posnetek celotnega masterminda

  • Kako kreirati svoj kripto portfelj? Robert vam bo pokazal svoj izbor kriptovalut in tokenov v katere tudi sam vlaga. Poleg tega si boste na dogodku po Robertovi strategiji zastavili tudi razporeditev svojega kripto portfelja (koliko odstotkov portfelja nameniti posamezni kriptovaluti oz. tokenu). Ta odločitev je lahko ključnega pomena za donosnost vašega portfelja v prihodnje. Spoznali boste, ko razporediti svoj denar v temeljne kamne portfelja in pa v super agresivni del portfelja (še enkrat: konkretni odstotki in pa konkretni tokeni/kriptovalute).
  • Robert vam bo pokazal tudi eno in edino tehniko, ki jo uporablja za to, da na tedenski oz. mesečni osnovi žanje dodatne velike dobičke. S to tehniko, ki se imenuje 1000/50 je npr. Robert v dveh mesecih dosegel tudi 1.563% donos (torej osnovna investicija krat 16) ali pa 1.156% donos (osnovna investicija krat 12) na investicijo. In to sta le dva primera izmed mnogih. 
  • Spoznali boste Robertov top izbor manj znanih kriptovalut in tokenov, ki imajo v letu 2018 potencial, da se jim zviša cena za 10x do 100x. To so projekti, ki so v začetnih fazah, imajo dober poslovni model, odlične time, vendar še niso na radarju vlagateljev.
  • Kako si zagotoviti, da ob morebitnem obisku FURSA čez nekaj let, ko boste prodali del svojega portfelja, res ne plačate nobenih davkov, kot to določa zakon. V Sloveniji smo že imeli primere, ko so naši dacarji obdavčili dobičke nekaterih oseb s 75% davkom, ker te osebe niso imele določenih potrdil in dokumentov.


3. Dodatki

  • Članstvo v zaprti skupini, kjer Robert redno daje še dodatne informacije, namige in podobno. 
  • Excel datoteka za spremljanje vašega kripto portfelja, ki se avtomatično ažurira s trenutnimi cenami na borzah in avtomatično preračunava donose, odstotke premoženja itd.


Za to, da lahko kupite online program morate izpolnjevati dva pogoja:

1. Vrednost vseh vaših investicij mora biti najmanj 100.000 EUR (govorimo torej o vaši neto vrednosti).

2. Od tega nameravate ali pa že imate v kriptovalutah najmanj 10.000 EUR in se držite pravila, da v kriptovalute vlagate največ 10% svojega investicijskega portfelja. Zakaj? Ker je Robertovo osnovno pravilo pri investiranju v špekulativna sredstva, da vlagamo vanje največ 10% svojega investicijskega portfelja.

Zakaj smo postavili mejo 10.000 EUR?

Dva razloga:

1. Ker je mogoče Robertove pristope pri razporeditvi denarja uporabiti le, če imate za kriptovalute in tokene namenjenega najmanj toliko denarja. 

2. Ker vam takšna vsota v kriptovalutah omogoča, da se vam bo investicija v mastermind povrnila izjemno hitro in bogato. Dejstvo je, da če imate npr. v kriptovalutah 20.000 EUR, vam zaradi hitrih gibanj trga vrednost portfelja v dnevu ali dveh lahko zaniha za 10 ali 20%, to pa pomeni 2.000 do 4.000 EUR. In ko gledamo na daljša obdobja nekaj mesecev so seveda lahko številke tudi 200, 300 ali 500%. Torej portfelj lahko zaniha tudi za 30.000 ali 50.000 EUR. 

Zato je vložek v ta mastermind za ljudi, ki imajo v kriptovalutah več kot 10.000 EUR zanemarljiv proti vrednosti, ki jo lahko s temi znanji ustvarijo v izjemno kratkem času.

Marko Skubic

»Iskreno se zahvaljujem za včerajšnji izjemen mastermind. Predvsem zanimivo mi je bilo razumevanje sistema token/coin in seveda analiza in izbor ustreznih token/coin-ov, ki bi jo sam težko naredil.« 

- Marko Skubic, podjetnik in coach

»Najbolj koristno je bilo, da sem bila na pravilen način seznanjena s kripto svetom, ki je bil predstavljen na zelo enostaven način. Sem zelo zelo zadovoljna, ravno ob pravem času sem spoznala Roberta! Sedaj si upam brez pomislekov investirati.« 

- Suzana Gruber, 

»Mislim ,da je za vsakega pomembno, da pridobi čim več informacij in se potem sam na podlagi njih odloča. Ta mastermind mi je do sedaj dal najbolj izčrpno in tudi najbolj razumljivo informacijo o tej zadevi.« 

- Janez Končan, podjetnik

»Najbolj koristna je bila razlaga in prikaz manjših tokenov z velikim potencialom. Po mastermindu sem brez težav po navodilih sestavil svoj izbor kovancev in tokenov v katere sem vložil denar. Posebej bi mastermind priporočal zaradi strategije 1000/50, s katero žanješ vmesne dobičke na mesečni ravni.« 

- Jože Bezek, podjetnik

»Vredno se je bilo udeležiti masterminda, predvsem zaradi informacij o kovančkih in tokenih ki imajo močan potencial in so bili izluščeni iz ogromne količine ponudbe. Z udeležbo sem prihranil ogromno časa pri analizi in pridobivanju znanja.« 

- Rudolf Jančič

»Najbolj pomembna je bila vsebina, kako razporediti kripto kolač. Po tem, ko sem jo spoznal je bilo enostavno sestaviti moj portfelj. Mastermind bi priporočal zaradi nasvetov influencerja, ki se spozna na trg in vsebino.« 

- Matjaž Viriant, direktor, IR IMAGE d.o.o.  

»Mastermind bi priporočal, ker je za dober zaslužek pomembno znanje, ki ga Robert posreduje. Izjemno koristna je bila Robertova strategija vlaganja ter izbor kovancev/tokenov, s katero sem takoj naredil svoj izbor. Zelo pa sem vesel tudi Robertove stalne podpore v bodoče preko zaprte skupine.« 

- Franc Vesel, podjetnik

»Ker se g. Rolih že več let posveča raziskovanju sveta finančnih naložb, sem upravičeno pričakoval, da bo tudi na področju sveta kripto valut našel ustrezno ravnovesje med tveganjem in potencialom donosov. Z vsebino delavnice sem bil izjemno zadovoljen, ker sem dobil strnjen vpogled v različne »vrste valut« ter spoznal, da so si med seboj zelo različne in da je dobro investirana sredstva strateško razporediti, s čimer se zmanjša tveganje ter poveča možnost visokega donosa.« 

- Andrej Štesl, direktor Zavod Karion

»Po mastermind dogodku sem razširil svoj portfelj s predlaganimi kovanci z visokim potencialom in seveda povečal temeljni del portfelja. Naj pomembneje pri vlaganju v kriptovalute je, da vemo kako, kdaj, na kakšen način in na katere nevarnosti moramo biti pazljivi. Na mastermind dogodku se dobijo odgovori na vsa omenjena vprašanja in še več, zato bi ga priporočal vsem, ki jih zanima vlaganje v kripto trg.«  

- Igor Hedrih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015.

Robert je strokovnjak št. 1 za investiranje v Sloveniji in tudi bistveno širše, saj o tej tematiki redno predava na trgih Velike Britanije, Italije, Španije, Avstrije, ... oder pa si je že delil z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green, Simon Coulson in drugi. 

Zaradi edinstvenih znanj in pristopov, ki jih deli s svojimi strankami, je bil povabljen tudi na ameriško Newsmax TV.  

Za razliko od novih "kripto gurujev", katerih znanja so običajno omejena na ozko področje kriptovalut, ima Robert bistveno širši pogled na svet investiranja in na zgodovino investiranja, tako da vam lahko s svojimi pristopi in znanji pokaže širšo sliko in vam poda informacije, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugod. 

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017, se je na dan izida prodala v 1.336 izvodih in takoj postala “Amazon bestseller” in “Amazon Hot New Release”.

Kako do takojšnjega dostopa do online programa?

Online program naročite s klikom na gumb spodaj. 

Cena online programa je 997 EUR + DDV.

Da, naročam online program!
logo

Delite to stran:

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei in Robert Rolih nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so na naših dogodkih, webinarjih in v izobraževalnih programih omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. Vsebina naših programov ne predstavlja finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta.

© 2018 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja