Ekskluzivni kripto mastermind z Robertom Rolihom
logo

23. aprila v ŽIVO z Robertom Rolihom

Ekskluzivni kripto mastermind

Kripto trg je v zadnjih 4 mesecih zrasel za 72 %. Je to začetek novega trenda velike rasti?

Z mize Roberta Roliha, 4. april 2019

Po velikem padcu kripto trga v letu 2018, so nad njim že vsi obupali. 

Vsi, ki so hoteli ujeti kratkoročne dobičke so že pobegnili iz trga.

Vsi amaterji so svoje kripto portfelje že prodali in kapitulirali z velikimi izgubami.

Mediji so pokopali Bitcoin in vse, kar je povezanega z blockchain tehnologijo.

In potem se zgodi tole...

Kripto trg od decembra 2018 do aprila 2019 iz 100 milijard USD zraste na 172 milijard USD tržne vrednosti. 

Torej 72 % rast v 4 mesecih!

In ko sem se včeraj, 3. aprila, zbudil, vidim na strani Coinmarketcap.com tele enodnevne rasti:

Skratka, kripto trg se ponovno prebuja, kar je dobra novica

Še boljša novica pa je, da smo še vedno daleč od vrhov iz začetka leta 2018. To pomeni, da je potencial za rast in super donose ogromen. 

Najboljša novica pa je, da obstaja lepa verjetnost, da bo celoten kripto trg čez 3 do 10 let še bistveno višje od teh zadnjih vrhov. In glede na razvoj blockchain tehnologije in njenih poslovnih aplikaciji, bomo mogoče v prihodnje videli veliko blockchain projektov s podobnimi grafi rasti cen, kot jih ima po poku internetnega balona leta 2000 npr. Amazon:

To pa za nas vlagatelje seveda lahko pomeni mega donose.

Seveda pa je potrebno v kripto svet skočiti še preden bo Bitcoin spet dnevno v vseh medijih in preden se bo za vlaganje ponovno opogumila masa. 

Trenutna situacija z izjemno nizkimi cenami blockchain projektov za pametne investitorje s pravo strategijo lahko pomeni priložnost, ki se pojavi le enkrat ali dvakrat v življenju

Zato sem za majhno skupino vlagateljev pripravil enodnevni mastermind, kjer vam bom pokazal, kako to priložnost maksimalno izkoristiti.

Pristopi pri kreiranju portfelja kriptovalut in kripto tokenov, s katerimi boste lahko ujeli bistveno višje donose, kot običajni Janez.

Pomembno: na tem mastermindu se NE BOMO ukvarjali z začetniškimi zadevami, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain (so pa vse te zadeve zajete v pripravljalnih materialih, ki so tudi del samega programa in jih dobite kot darilo). 

Sam mastermind je namenjen naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov, ki vam bodo ponudili bistveno višje donose, kot jih bo dosegal povprečni vlagatelj v kriptovalute.  

Kaj bo vsebina masterminda, ki bo 23. aprila v Ljubljani?

1. Pripravljalni materiali (osnove, ki jih morate vedeti pred srečanjem v živo)

  • 90 minutni video: kaj so kriptovalute, kaj so tokeni, priložnosti in nevarnosti vlaganja v kriptovalute, ključna filozofija, ki jo morate imeti pri vlaganju. 
  • Video: Odpiranje računov na borzah? Kako nakazati na borze denar in ga pretvoriti v kriptokovance? Katere so najboljše in najbolj zanesljive borze? 
  • Video: Kako poskrbeti za varnost vaših kriptokovancev. 


2. Enodnevno srečanje v Ljubljani v ŽIVO z Robertom Rolihom

  • Kako kreirati svoj kripto portfelj? Robert vam bo pokazal svoj izbor kriptovalut in tokenov v katere tudi sam vlaga. Poleg tega si boste na dogodku po Robertovi strategiji zastavili tudi razporeditev svojega kripto portfelja (koliko odstotkov portfelja nameniti posamezni kriptovaluti oz. tokenu). Ta odločitev je lahko ključnega pomena za donosnost vašega portfelja v prihodnje. Spoznali boste, ko razporediti svoj denar v temeljne kamne portfelja in pa v super agresivni del portfelja (še enkrat: konkretni odstotki in pa konkretni tokeni/kriptovalute).  

POMEMBNO: da bi razumeli moč prave izbire kripto projektov, v katere boste vlagali, naj vam povemo samo en podatek: kripto trg je v celoti od 1. 1. 2019 do 4. 4. 2019 pridobil 37,9 %. Cena Bitcoina je zrasla za 33 %. Robertov kripto portfelj pa je v istem obdobju pridobil kar 61,7 %. In ta porfelj boste spoznali na dogodku.

  • Robert vam bo pokazal tudi eno in edino tehniko, ki jo uporablja za to, da na mesečni osnovi žanje dodatne velike dobičke. S to tehniko, ki se imenuje 1000/50 je npr. Robert v dosegel tudi 1.563 % donos (torej osnovna investicija krat 16) ali pa 1.156 % donos (osnovna investicija krat 12) na investicijo. In to sta le dva primera izmed mnogih. 
  • Spoznali boste Robertov top izbor manj znanih kriptovalut in tokenov, ki imajo v letu 2019 potencial, da se jim zviša cena za 5x do 30x. To so projekti, ki so v začetnih fazah, imajo dober poslovni model, odlične time, vendar še niso na radarju vlagateljev.
  • Kako si zagotoviti, da ob morebitnem obisku FURSA čez nekaj let, ko boste prodali del svojega portfelja, res ne plačate nobenih davkov, kot to določa zakon. V Sloveniji smo že imeli primere, ko so naši dacarji obdavčili dobičke nekaterih oseb s 75 % davkom, ker te osebe niso imele določenih potrdil in dokumentov.


3. Dodatki

  • Članstvo v zaprti skupini, kjer Robert daje še dodatne informacije, namige in podobno. 
  • Excel datoteka za spremljanje vašega kripto portfelja, ki se avtomatično ažurira s trenutnimi cenami na borzah in avtomatično preračunava donose, odstotke premoženja itd.


Za to, da se lahko udeležite programa, morate izpolnjevati dva pogoja:

1. Vrednost vseh vaših investicij mora biti najmanj 100.000 EUR (govorimo torej o vaši neto vrednosti: vaš denar + vse likvidne naložbe v sklade, delnice, obveznice, žlahtne kovine, ...).

2. Od tega nameravate ali pa že imate v kriptovalutah najmanj 10.000 EUR in se držite pravila, da v kriptovalute vlagate največ 10 % svojega investicijskega portfelja. Zakaj? Ker je Robertovo osnovno pravilo pri investiranju v špekulativna sredstva, da vlagamo vanje največ 10 % svojega investicijskega portfelja - torej denar, ki ga lahko mirno izgubimo.

Zakaj smo postavili mejo 10.000 EUR?

Dva razloga:

1. Ker je mogoče Robertove pristope pri razporeditvi denarja uporabiti le, če imate za kriptovalute in tokene namenjenega najmanj toliko denarja. 

2. Ker vam takšna vsota v kriptovalutah omogoča, da se vam bo investicija v mastermind povrnila izjemno hitro in bogato. Dejstvo je, da če imate npr. v kriptovalutah 20.000 EUR, vam zaradi hitrih gibanj trga vrednost portfelja v dnevu ali dveh lahko zaniha za 10 ali 20 %, to pa pomeni 2.000 do 4.000 EUR. In ko gledamo na daljša obdobja nekaj mesecev so seveda lahko številke tudi 200, 300 ali 500 %. Torej portfelj lahko zaniha tudi za 30.000 ali 50.000 EUR. 

Zato je vložek v ta mastermind za ljudi, ki imajo v kriptovalutah več kot 10.000 EUR zanemarljiv proti vrednosti, ki jo lahko s temi znanji ustvarijo v izjemno kratkem času.

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015.

Robert je strokovnjak št. 1 za investiranje v Sloveniji in tudi bistveno širše, saj o tej tematiki redno predava na trgih Velike Britanije, Italije, Nizozemske, Rusije, Španije, Avstrije, ... oder pa si je že delil z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green, Simon Coulson in drugi. 

Zaradi edinstvenih znanj in pristopov, ki jih deli s svojimi strankami, je bil povabljen tudi na ameriško Newsmax TV.  

Za razliko od novih "kripto gurujev", katerih znanja so običajno omejena na ozko področje kriptovalut, ima Robert bistveno širši pogled na svet investiranja in na zgodovino investiranja, tako da vam lahko s svojimi pristopi in znanji pokaže širšo sliko in vam poda informacije, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugod. 

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017, je danes mednarodni bestseller in je prevedena v več jezikov.

Termin, lokacija in prijava

Termin: 23. 4. 2019, od 9.00 do 16.00 ure.

Lokacija: Best Western Premier Hotel Slon, Slovenska cesta 24, 1000 Ljubljana.

Kotizacija za program je 1.497 EUR + DDV.

Če ste že naša stranka (ste se že udeležili kakšnega našega plačljivega dogodka, kot npr. Mojstri Investiranja), potem ste upravičeni do 500 EUR popusta. Za vas je torej kotizacija 997 EUR + DDV.

Da, prijavljam se na Kripto mastermind in še nisem vaša stranka (kotizacija 1.497€+DDV)
Da, prijavljam se na Kripto mastermind in sem že vaša stranka (kotizacija 997€+DDV)
logo

Delite to stran:

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei in Robert Rolih nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so na naših dogodkih, webinarjih in v izobraževalnih programih omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. Vsebina naših programov ne predstavlja finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta.

© 2019 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pogoji poslovanja in uporabe spletnih strani | Politika varstva osebnih podatkov