Logo APR in RR

Webinar v živo z Robertom Rolihom:

Verjetno zadnja možnost za vstop na kripto trg pred eksplozivno rastjo!

Webinar bo vodil Robert Rolih, bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta. Iz vsebine:

  • Ali je kripto trg na točki, kjer se ponuja še zadnja možnost za vstop, če želiš dosegati mega donose?
  • Kdaj se bo ta bikovski trend najverjetneje končal?
  • Kakšni donosi so najverjetneje pred nami v naslednjih mesecih?
  • Kateri tipi poslovnih kripto projektov imajo največji potencial za rast v 2021 in lahko prinesejo bistveno višje donose od Bitcoina?
  • Ali obstajajo projekti, ki lahko že v letu 2021 prinesejo 500 do 1000% donose?

Webinar bo v živo 30. marca 2021 ob 20:15! Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. 

Kljub temu, da bo imel webinar izjemno vsebino, za katero bi si lahko zaračunali kotizacijo, je za vas brezplačen. Prijavite se s klikom na gumb spodaj!

Webinar prejmete kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

DA, prijavljam na webinar (brezplačno)!

Povabite na ta webinar tudi svoje prijatelje:

Share on Google+Share on LinkedIn

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei in Robert Rolih nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so na naših dogodkih, webinarjih in v izobraževalnih programih omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. Vsebina naših programov ne predstavlja finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta.

© 2021 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja