Logo APR in RR

Webinar v živo z Robertom Rolihom:

Ali smo na pragu novega bikovskega trenda na kripto trgu?

Kaj se bo dogajalo na kripto trgu v naslednjem letu? | Ali so na obzorju izjemni donosi? | Največje napake pri vlaganju v kripto trg | Smernice za uspešno vlaganje

Webinar bo vodil Robert Rolih, bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015. Iz vsebine:

  • Kaj lahko pričakujemo od kripto trga do konca 2020 in prihodnje leto?
  • Ali je zdaj primeren čas za vlaganje v kripto trg ali ne?
  • Kje se lahko opečete in izgubite veliko denarja? Na kaj je potrebno biti pozoren?
  • Širša slika o dogajanju v svetu investiranja in tehnologije. Kripto trg namreč ne obstaja v vakumu in za uspešno investiranje je potrebno razumeti dogajanje tudi na trgu delnic, zlata, ...  

To bo webinar, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kripto trg in tudi širše.

Webinar bo v živo 15. septembra 2020 ob 21h! Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. 

Kljub temu, da bo imel webinar izjemno vsebino, za katero bi si lahko zaračunali kotizacijo, je za vas brezplačen. Prijavite se s klikom na gumb spodaj!

Webinar prejmete kot darilo dobrodošlice ob naročilu na obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in tečajih Akademije Panta Rei (vedno se lahko tudi odjavite).

DA, prijavljam na webinar (brezplačno)!

Povabite na ta webinar tudi svoje prijatelje:

Share on Google+Share on LinkedIn

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei in Robert Rolih nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so na naših dogodkih, webinarjih in v izobraževalnih programih omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. Vsebina naših programov ne predstavlja finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta.

© 2020 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja