Akademija Panta Rei

BREZPLAČNI ONLINE TEČAJ:

Kako ustvariti dodaten vir prihodkov s pomočjo platforme Amazon Kindle?

Spoznajte edinstven sistem za prodajo 25-stranskih Word dokumentov in e-knjig (katerih izdelavo lahko poceni outsorcate) na Kindlu

V tem brezplačnem online tečaju, ki bo trajal od 10. do 24. februarja 2020, boste spoznali sistematiziran pristop, kako si ustvariti dodaten avtomatiziran vir prihodkov. 

Spoznali boste osebo iz ZDA, ki je v zadnjih letih s tem modelom ustvarila že več milijonov USD prihodkov - ne da bi sama napisala en sam dokument. 

Celoten sistem lahko uporabite sami in v roku nekaj tednov ali nekaj mesecev že ustvarjate prihodke. Gre torej za zelo enostaven poslovni model - če seveda poznaš pravi sistem in prave tehnike.

Naročite se na brezplačni tečaj (v angleščini) zdaj in ga spoznajte tudi sami!

Da, prijavljam se na brezplačni tečaj!

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in ustanovitelj Akademije Panta Rei.

Opozorilo: če iščete priložnost za zaslužek čez noč, z malo dela, se prosim ne prijavljajte. Poslovna priložnost o kateri bomo govorili v tem online tečaju je namenjena ljudem, ki so pripravljeni vložiti nekaj energije in dela ter nekaj denarja. Je pa res, da je potrebni začetni vložek izjemno nizek - od 1.000 do 3.000 EUR. Priložnost je primerna tako za podjetnike, kot za tiste, ki ste zaposleni.

Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov:

upravljavec osebnih podatkov | katere podatke obdelujemo | pravna podlaga | nameni obdelave | obdobje hrambe podatkov | prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja | kdo ima dostop do podatkov | moje pravice, vključno s pravico preklica soglasja in posledice preklica | postopek uveljavljanja pravic

Akademija Panta Rei

Delite to stran:

Share on Google+Share on LinkedIn

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei ni na noben način povezana s podjetjem Amazon, niti ni plačana s strani Amazona za katerekoli usluge.  

To ni "get rich quick" model. Za uspeh v Kindle podjetništvu je potrebno veliko dela in zagnanosti ter tudi nek začetni zagonski vložek. Uspeh je tako odvisen od vašega dela in ne pride sam od sebe. Vsa mnenja strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.

© 2020 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja