26. januar 2023, on-line delavnica v ŽIVO

Instagram za podjetnike

Kako uporabiti Instagram kot marketinško orodje za grajenje posla

Ali ste vedeli, da ima Instagram skoraj dve milijardi aktivnih uporabnikov mesečno? In da od teh uporabnikov jih 60 % odkrije nove izdelke (in storitve) med zadrževanjem na platformi?

S takimi številkami je jasno, da je Instagram zmogljiva platforma, ki ponuja izjemne priložnosti za podjetja.

Če bi radi izboljšali prepoznavnost svojih izdelkov (in storitev) in pridobili krog novih potencialnih strank, potem je morda čas, da jo izkoristite. Instagram namreč ni le odličen kraj za povezovanje s strankami, ampak je tudi neprecenljivo marketinško orodje. Seveda le, če ga znamo smiselno uporabljati.

Spoznajte, kako izkoristiti Instagram v enem dnevu!

Zato smo pripravili enodnevno spletno delavnico, na kateri se boste naučili, kako zastaviti smiselno marketinško strategijo za Instagram, da bo ta res postal orodje za grajenje vašega posla.

Namen delavnice je, da v 6. urah delavnice dobite dober vpogled v to, kako graditi posel na Instagramu in kako bi bilo najprimerneje postopati v vašem konkretnem primeru. Spoznali boste, kakšen potencial ima Instagram ravno za vaš posel.

Na delavnici se boste naučili vse, kar morate vedeti, da boste Instagram lahko izkoristili kot učinkovito marketinško orodje za povečanje razpoznavnosti vaših izdelkov (in storitev).

Vsebina je ogenj, družbena omrežja so bencin.

- Ryan Kahn

Ste na področju Instagrama še čisto zeleni?

Instagrama sploh ne uporabljate, ga ne uporabljate resno ali ga ne uporabljate za posel? In vam morda ni jasno, kako ustvariti Instagram stran za vaše podjetje in kaj z njo sploh početi? Nič hudega.

On-line delavnica Instagram za podjetnike je sestavljena iz dveh delov, kjer je prvi del namen začetnikom in traja od 9.00 do 11.00. V tem času bomo postavili temelje, tako da se bomo v drugem delu posvetili naprednim tehnikam, ki so ključne za uspeh na Instagramu.

Kaj boste izvedeli na spletni delavnici?

1. del - Temeljni kamni (od 9.00 do 11.00)

Prvi dve uri delavnice bosta namenjeni vsem, ki še ne uporabljate Instagrama za grajenje posla ali pa ste na tej poti na začetku.

 • Kakšne oblike grajenja posla na Instagramu obstajajo?
 • Kako deluje sama aplikacija Instagram?
 • Kako odpremo Instagram profil?
 • Kako znotraj ene aplikacije vodimo več profilov?
 • Kako tehnično nastavimo in zaščitimo svoj profil pred vdori?
 • Kaj so elementi urejenega poslovnega profila na Instagramu?

2. del - Kako uporabiti Instagram kot učinkovito marketinško orodje (od 11.00 do 15.00)

S prvim delom bodo vsi temelji postavljeni, da lahko pogledamo naslednje korake, ki so ključni za dolgoročni uspeh na Instagramu. Drugi del delavnice bo trajal 4 ure.

V drugem delu se boste naučili:

 • Kaj vse lahko objavljamo na Instagramu?
 • Na kaj vse moramo biti pozorni pri kreiranju Instagram objav? Kdaj je najboljši čas za objavljanje? Kako pogosto naj objavimo objave?
 • Skupaj bomo objavili zgodbo (Story) in pogledali na kaj vse je dobro, da smo pozorni pri kreiranju le-te.
 • Zakaj je objava kratkih video vsebin (Reel) pomembna za grajenje posla na Instagramu in na kaj vse moramo biti pozorni pri kreiranju video vsebin.
 • Kakšna vsebina objav je primerna za poslovni profil na Instagramu?
 • Kako doseči, da bo več potencialnih strank videlo vaš profil in vaše objave?
 • Kaj so Instagram sledilci in kako povečamo število sledilcev?
 • Kako na Instagramu prodajamo svoje izdelke in storitve?
 • Kako uspešno sodelovati z vplivneži in zakaj je to pomembno?

Pogledali si bomo nekaj primerov uspešnih Instagram poslovnih profilov, da boste začutili, kaj pomeni graditi posel na Instagramu v praksi. Delavnica bo praktično naravnana, tako da se boste v manjših nalogah na Instagramu preskusili že med delavnico. Med delavnico bo čas tudi za vprašanja.

Pridobite prednost pred konkurenco!

Ali želite povečati število sledilcev na Instagramu in te sledilce spremeniti v stranke? Potem ne iščite več!

Na delavnici boste spoznali nekaj preverjenih strategij, ki vam bodo pomagale pridobiti nove sledilce in jih pretvoriti v stranke.

Vodja programa

Katja Breznik Stjepčević je strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami na področju spletnega marketinga in grajenja posla na družbenih omrežjih.

Pri grajenju posla na Instagramu je pomagala že več kot 2.000+ podjetnikom in takim, ki šele stopajo na podjetniško pot.

Poslušalci njenih zdaj že več kot 160 delavnic izredno cenijo, da podaja snov na zelo razumljiv in praktičen način, tako da je snov zanimiva in jasna tudi tistim, ki se z njo srečujejo prvič.

»Vsi vaši programi, ki sem se jih udeležil v letošnjem letu (žal vas nisem prej spoznal), so bili zelo poučni in so mi odprli oči na mnogih področjih mojega poslovnega življenja. Pokazali so mi področja, kjer delam napake in nakazali pot za rešitev. Verjamem, da bomo v prihodnosti še sodelovali ter se že veselim vaših novih obvestil/nasvetov!«

- Zlato Vrančić

Termin, prijava

Termin: četrtek, 26. 1. 2023, od 9. do 15. ure.

Lokacija: delavnica bo potekala online v ŽIVO preko Zoom-a.

Cena za udeležbo na delavnici je 297 EUR + DDV.

Cena vključuje udeležbo na on-line izobraževanju v živo, gradiva v digitalni obliki in dostop do posnetkov srečanja.

Za prijave kliknite spodaj, za več informacij pa nas pokličite na 01 511 30 71 ali pišite sporočilo na info@panta-rei.si.

Če vaše podjetje še nima lastnega profila na Instagramu ali pa ne veste, kako ga izkoristiti, potem ne odlašajte! Udeležite se delavnice, izkoristite velikansko moč Instagrama in pridobite nove stranke!

DA, želim se prijaviti na delavnico!