Logo Akademija Panta Rei

Namesto 69€ brezplačno za omejen čas!

Ob naročilu na naša obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in izobraževanjih prejmete kot darilo dobrodošlice:

5 takoj uporabnih tehnik, ki bodo hitro povečale prihodke vašega podjetja

Hitre Zmage

Izjemne tehnike, ki jih boste spoznali, vam bodo pomagale skokovito povečati učinkovitost marketinga in pridobiti več strank. 

Vsaka tehnika je predstavljena na eni strani in vsebuje tudi konkreten primer uporabe v podjetju. Prejmete PDF dokument + avdio datoteko (MP3). 

Avtorja programa sta mednarodni bestselling avtor Robert Rolih in podjetniška svetovalka Sara Brezigar.

DA, naročite me in mi takoj pošljite Hitre Zmage!

Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov:

Nas še ne poznate?

Pri Akademiji Panta Rei v Slovenijo že od leta 2004 prinašamo top poslovna znanja in top svetovne predavatelje, ki podjetnikom in poslovnežem pomagajo do boljših poslovnih rezultatov in “aha” momentov v svojem poslu. 

Osebno sodelujemo (in tudi organizirali seminarje) s poslovnimi avtoritetami, kot so Brian Tracy, Andy Harrington, Geoff Burch, Kevin Green, Simon Coulson, Daniel Priestley, Robert G. Allen in drugi. Zelo veliko se pojavljamo tudi v medijih, kot so RTV Slovenija, Delo, Večer, Kanal A in drugi.

Naše stranke (že več kot 100.000 oseb iz več kot 70 držav) z našo pomočjo delajo kvantne skoke na področju marketinga, prodaje, vodenja, investiranja in prodora na tuje trge.

Pri Akademiji Panta Rei tudi prakticiramo tisto, kar učimo (in obratno). S knjigo The Million Dollar Decision našega ustanovitelja, Roberta Roliha, smo dosegli “nemogoče”. Knjiga je postala mednarodni bestseller, bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja. 

Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley ... Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta - od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

Share on LinkedInShare on Instagram

© 2023 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pogoji poslovanja in uporabe spletnih strani | Politika varstva osebnih podatkov