IMATE OBČUTEK, DA IMA DAN VEDNO

PREMALO UR?

Vam kljub temu, da trdo delate, na koncu dneva še vedno ostanejo nedokončane stvari?

Potem vam bo avdio program Gospodar svojega časa - najbolje prodajani izobraževalni program o upravljanju s časom na svetu (prodanih več kot 1.000.000 izvodov po celem svetu) - s preverjenim sistemom pomagal pridobiti 2 uri časa na dan. 

Avdio program GOSPODAR SVOJEGA ČASA zajema naslednje vsebine:

 • Kako upravljati s časom? Upravljanje s časom je v resnici upravljanje z življenjem. Kako pridobiti dve dodatni uri časa na dan? Kako na ta način povečati svoje osebne dohodke za 25 %? Katere so psihološke ovire pri tem? Sedem tehnik za upravljanje s časom. Kakšno filozofijo upravljanja s časom imajo uspešni ljudje?
 • Postavljanje in doseganje ciljev: Začetna točka – jasni cilji. Tri tipi ciljev in kako jih postavljati. Zakaj je postavljanje ciljev o tem, kaj bi radi dosegli, premalo? Pet načinov za čim enostavnejše doseganje ciljev. Določanje vaših osebnih vrednot in s tem prioritet.
 • Organizirajte se! Kako doseči 1000 % donos na planiranje? Spoznajte štiri temeljne kamne organiziranosti. Sistemi za planiranje časa. Sistem ABCDE. Sistem 45 map. Kako se organizirati pred potovanji?
 • Kako uvesti prioritete? Uredite svoje vrednote v pravi vrstni red. Kako uvesti Paretovo načelo v vse, kar delate? Kreativno odlašanje. Kaj je najboljša izraba vašega časa v tem trenutku? Katere aktivnosti odpraviti in katere delegirati? Kako odpraviti omejujoči faktor pri projektih, na katerih delate?
 • Opravljanje nalog: Fokus in koncentracija. Kako pospešiti opravljanje nalog? Kako doseči visoko produktivnost v štirih korakih? Šest korakov za razvoj koncentracije. Devet idej za povečanje produktivnosti.
 • Projektni management: Planiranje projekta in zahtevnejših nalog. Štirje poglavitni problemi pri delu na projektih in kako jih odpraviti? Kako uporabiti Disneyevo metodo za management projektov?
 • Tehnike za prihranek časa: Sedem poglavitnih časovnih tatov. Uvedba zakona prisiljene učinkovitosti. Kako izničiti ali zmanjšati vpliv časovnih tatov. Kako se odzvati na krizne situacije? Kako sprejemati boljše odločitve? Pet dodatnih tehnik za prihranek časa.
 • Kako opraviti z zavlačevanjem? Razvijte občutek za nujnost. Tri lastnosti, ki vas lahko potisnejo med najbolj uspešne ljudi. Sedem načinov za opravljanje zavlačevanja. Kako razviti samodisciplino? Kako dobiti dodatno energijo pri hitrejšem tempu delu?
 • Kako ostati v koraku z drugimi? Količina znanja na svetu se podvoji vsakih sedem let. Kako dohitevati tempo? Kako ostati pred drugimi po znanju, sposobnostih? Kako uporabiti sistem OPVO? Kako najti čas, ko ga najbolj potrebujete?
 • Kako prihraniti čas s pomočjo drugih? Sedem načinov za zapravljanje časa pri delu z drugimi. Kako in kaj učinkovito delegirati? Tipi odločitev, ki jih sprejema vodja. Kako reševati probleme? Kako se osredotočiti na rezultate?
 • Upravljanje s časom za prodajalce: Kako resnično razumeti, kaj je prodaja? Postavljanje jasnih prodajnih ciljev. Tri ključi do vrhunske prodajne učinkovitosti. Formula, ki vam bo povečala prodajo in prihodek za 300 %. Kako odpraviti 10 največjih časovnih tatov pri prodaji?
 • Filozofija upravljanja s časom: Kakšna je vaša časovna perspektiva – ključni dejavnik, ki določa, kaj boste dosegli v življenju? Koristi dolgoročne perspektive. Kaj je glavni razlog za neuspehe v življenju? Kako obravnavati čas? kako obdržati življenje v ravnovesju?

Avdio program dobite na 6 CD-jih in je rezultat 20 let raziskovanja in poučevanja v več kot 250 podjetjih. Narejen je bil z namenom, da vam da vse, kar boste kadarkoli potrebovali glede upravljanja s svojim časom v poslovnem in zasebnem življenju.

Vaše življenje bo čisto preprosto postalo boljše, bolj boste učinkoviti in manj obremenjeni.

Kdo je Brian Tracy, avtor programa?

Brian Tracy je vodilni svetovni strokovnjak na področju doseganja osebne in poslovne uspešnosti. Je avtor 45 knjig, ki so prevedene v več kot 40 jezikov ter več kot 300 avdio in video izobraževalnih programov, ki so bili prevedeni v 20 jezikov, vključno z bestsellerjem Psihologija uspeha.

Svetoval je več kot 1000 podjetjem vodilnim svetovnim korporacijam, njegovih seminarjev v 57 državah pa se je udeležilo že preko 5.000.000 ljudi.

Kaj menijo uporabniki avdio programa?

"Ne glede na to, da je minilo že kar nekaj časa od nakupa avdio CD-ja Gospodar svojega časa, se ga še danes nisem naveličal poslušati … saj vemo, ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje in končno zapis v podzavest. Avdio CD priporočam vsem, ki resnično nameravajo napraviti korak naprej v svojem poslovnem življenju in imeti vseeno dovolj časa za sprostitev. Stvari, ki jih Brian Tracy predava, so nazorno opisane iz vsakdanjega poslovnega življenja, opremljene s konkretnimi primeri in rešitvami. Predavanje je tekoče in preprosto … tako, da ne postane nikoli dolgočasno. Prepričan sem, da sem denar za nakup tega avdio CD-ja izredno dobro vložil. Določene nasvete že uspešno uporabljam pri vsakodnevnem delu. CD brez pomislekov priporočam vsem, ki si res želijo izboljšati kakovost svojega poslovnega in zasebnega življenja. Pričakujem naslednjo ponudbo avdio CD-ja."

- Marko Češnovar
SAOP RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

"Gospodar svojega časa je poslovni model in osebni razvoj v enem. Brian Tracy pa je genijalec."

- Samo Goljevšček
SG Graphic Samo Goljevšček s.p

Naročite svoj izvod programa že zdaj!

Cena programa je 99 EUR + DDV (poštnina je všteta v ceni).

Avdio program Gospodar svojega časa naročite tako da: 

 • izpolnite naročilo na internetu, 
 • pišete sporočilo na info@panta-rei.si,
 • nas pokličete na 01 511 30 71.

Program boste prejeli v roku treh delovnih dni po plačilu predračuna po pošti. Poštnina je vključena v ceno.

Da, naročam program!

Imate o programu še kakšno vprašanje? Pokličite nas na 01 511 30 71 ali nam pišite na pisarna@panta-rei.si

Logo Akademija Panta Rei