Business Titans


Brezplačno za podjetnike!

HITRA ŠOLA PODJETNIŠTVA

5 izjemnih idej in tehnik, ki vas bodo popeljale do vašega podjetniškega uspeha

Top svetovni strokovnjaki na področju podjetništva bodo z vami en teden delili svoje najbolj učinkovite tehnike in ideje. 

Tako boste 5 dni po e-pošti prejemali nasvete Raymonda Aarona, Daniela Priestleyja, Sare Brezigar, Gavina Inghama in Roberta Roliha.

Spoznali boste:

  • 3 poslovne nasvete iz filma Bohemian Rhapsody, ki se jih splača uporabiti takoj.
  • Kako se ločiti od konkurence in postati na trgu magnet za stranke?
  • Pet največjih neumnosti, ki jih podjetniki počnejo pri nagrajevanju svojih sodelavcev.  
  • 7 velikih napak, ki jih pogosto delajo v malih podjetjih.
  • 5 pravil, kako ustvariti hudo dobro podjetje.

Hitro šolo prejmete kot darilo dobrodošlice ob naročilu na brezplačni tedenski izbor najboljših člankov na Business Titans Slovenija (vedno se lahko tudi odjavite), in se s tem pridružite že več kot 7,000 naročnikom.

DA, pošljite mi hitro šolo - brezplačno!

Na voljo še:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov:

Nas še ne poznate?

Business Titans Slovenija je medij št. 1 za pridobivanje praktičnih poslovnih znanj (marketing, prodaja, podjetništvo, osebna učinkovitost, vodenje). Na njem boste našli velik izbor izjemnih člankov, ki so jih napisali avtorji iz celega sveta. 

Kako je nastal Business Titans Slovenija? 

Pri Akademiji Panta Rei že od leta 2004 pomagamo podjetnikom in ambicioznim ljudem do večjih poslovnih uspehov, pretežno z organizacijo dražjih poslovnih izobraževanj. Toda veliko podjetnikov, ki bi ta znanja potrebovala, nima dovolj denarnih sredstev, da bi si lahko privoščili dražja poslovna izobraževanja, ali preprosto si zanje ne vzame ćasa. 

Tako velikokrat podjetniki, ki bi morali največ vlagati v izobraževanja, tega ne uspejo narediti. In to je bila tudi za nas pri Akademiji Panta Rei velika frustracija. Tako smo začeli razmišljati, kako bi lahko s pomočjo globalne mreže poslovnih predavateljev in avtorjev, ki jo imamo, podjetnikom ponudili znanja v za njih čim bolj dostopni in preprosti obliki.  

In nastal je Business Titans Slovenija, ki je danes medij št. 1 za pridobivanje praktičnih podjetniških znanj za izboljšanje poslovanja. Na njem dobite praktične članke svetovno znanih avtorjev, ki sodelujejo z nami. Verjamemo, da vam lahko spremenijo vaše življenje – le uporabiti morate ideje iz njih.

Vsa znanja, ki jih delimo z našimi strankami, prihajajo iz prakse. Z njimi namreč tudi sami dosegamo “nemogoče” – s knjigo The Million Dollar Decision smo ustvarili mednarodno knjižno uspešnico, naše izobraževalne tečaje pa redno (in zelo uspešno) izvajamo na trgih Velike Britanije, Avstrije, Nizozemske, Švedske, Rusije … 

Share on Google+Share on LinkedIn

© 2019 Business Titans Slovenija, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pogoji poslovanja in uporabe spletnih strani | Politika varstva osebnih podatkov