Imate občutek, da ima dan vedno premalo ur?

Kljub temu, da trdo delate, na koncu dneva še vedno ostanejo nedokončane stvari? 
Potem vam bo avdio program Gospodar svojega časa - najbolje prodajani izobraževalni program o upravljanju s časom na svetu (prodanih več kot 1.000.000 izvodov po celem svetu) - s preverjenim sistemom pomagal pridobiti 2 uri časa na dan.

Avdio program GOSPODAR SVOJEGA ČASA zajema naslednje vsebine:

Avdio program dobite na 6 CD-jih in je rezultat 20 let raziskovanja in poučevanja v več kot 250 podjetjih. Narejen je bil z namenom, da vam da vse, kar boste kadarkoli potrebovali glede upravljanja s svojim časom v poslovnem in zasebnem življenju.
 
Vaše življenje bo čisto preprosto postalo boljše, bolj boste učinkoviti in manj obremenjeni.
 
 
Kdo je Brian Tracy, avtor programa?
 
Brian Tracy je vodilni svetovni strokovnjak na področju doseganja osebne in poslovne uspešnosti. Je avtor 45 knjig, ki so prevedene v več kot 40 jezikov ter več kot 300 avdio in video izobraževalnih programov, ki so bili prevedeni v 20 jezikov, vključno z bestsellerjem Psihologija uspeha.
 
Svetoval je več kot 1000 podjetjem vodilnim svetovnim korporacijam, njegovih seminarjev v 57 državah pa se je udeležilo že preko 5.000.000 ljudi.
 
 
Kaj menijo uporabniki avdio programa?
 
"Ne glede na to, da je minilo že kar nekaj časa od nakupa avdio CD-ja Gospodar svojega časa, se ga še danes nisem naveličal poslušati … saj vemo, ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje in končno zapis v podzavest. Avdio CD priporočam vsem, ki resnično nameravajo napraviti korak naprej v svojem poslovnem življenju in imeti vseeno dovolj časa za sprostitev. Stvari, ki jih Brian Tracy predava, so nazorno opisane iz vsakdanjega poslovnega življenja, opremljene s konkretnimi primeri in rešitvami. Predavanje je tekoče in preprosto … tako, da ne postane nikoli dolgočasno. Prepričan sem, da sem denar za nakup tega avdio CD-ja izredno dobro vložil. Določene nasvete že uspešno uporabljam pri vsakodnevnem delu. CD brez pomislekov priporočam vsem, ki si res želijo izboljšati kakovost svojega poslovnega in zasebnega življenja. Pričakujem naslednjo ponudbo avdio CD-ja."*
Marko Češnovar
SAOP RAČUNALNIŠTVO d.o.o.
 
"Gospodar svojega časa je poslovni model in osebni razvoj v enem. Brian Tracy pa je genijalec."*
Samo Goljevšček
SG Graphic Samo Goljevšček s.p
 
*Vsa menja zadovoljnih strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. 

Naročite svoj izvod programa že zdaj!

Cena programa je 99 EUR + DDV.

Naročite avdio program zdaj! »