Akademija Panta Rei

BREZPLAČNI TEČAJ: Kako zgraditi podjetje, ki prodaja fizične izdelke preko platforme največjega svetovnega e-trgovca (Amazon.com)?

Preverjena poslovna priložnost, ki je že več deset Slovencem omogočila prihodke od 10.000€ do 140.000€. Na mesec.

V tem brezplačnem online tečaju, ki bo trajal od 8. do 25. oktobra 2019 boste spoznali sistematiziran pristop, kako ustvariti podjetje, ki prodaja fizične izdelke na globalnem trgu preko Amazona. 

V njem boste spoznali ključne elemente poslovanja, kot so izbira pravih izdelkov, nabava izdelkov pri dobaviteljih, kako za vas Amazon skladišči vaše izdelke ter poskrbi za dostavo kupcem, kako graditi blagovno znamko ter kako na Amazonu prehiteti uveljavljene znamke.

Odrežite si svoj kos globalne pogače!

Ta priložnost je že omogočila velik podjetniški uspeh na desetinam Slovencem (glejte video spodaj). In danes je verjetno najboljši trenutek, da jo izkoristite tudi sami. Amazon namreč raste z neverjetno hitrostjo - samo lani (2018) so njegovi prihodki zrasli za reci in piši 30% in dosegli raven 232 milijard USD.

Od letos naprej pa bo slovenskim podjetnikom končno omogočena prodaja izdelkov preko platforme Amazon Europe (doslej so vsi prodajali le na Amazonu ZDA).

Oglejte si spodnji video za več informacij in za primere oseb, ki so že postavili takšna podjetja:

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in ustanovitelj Akademije Panta Rei.

Kaj boste prejeli brezplačno?  

  • Video program v angleščini (če želite uporabiti ta poslovni model morate razumeti angleško), ki vam bo po korakih pokazal, kako zgraditi podjetje, ki prodaja preko platforme največjega svetovnega e-trgovca - ne da bi sploh imeli lastni produkt
  • V posebnem webinarju boste v živo spoznali nekaj Amazon podjetnikov iz Slovenije, ki jim že uspeva! Ti podjetniki imajo od nekaj tisoč do 140.000 EUR mesečnih prihodkov pri prodaji produktov na Amazonu in so večinoma začeli ob službah.  

Brezplačni online tečaj bo trajal od 8. do 25. oktobra 2019. Ponovitve ne bo.

Da, prijavljam se na brezplačni tečaj!

Opozorilo: če iščete priložnost za zaslužek čez noč, z malo dela, se prosim ne prijavljajte. Poslovna priložnost o kateri bomo govorili v tem online tečaju je namenjena ljudem, ki bi radi ustvarili podjetje, ki prodaja fizične izdelke preko platforme podjetja Amazon.  

Gre torej za resno podjetništvo in grajenje blagovne znamke fizičnih izdelkov (potrebujete neko začetno investicijo), ne pa za neko "get rich quick" shemo.  

Akademija Panta Rei

Delite to stran:

Akademija Panta Rei - Top svetovna znanja za vaš uspeh. Doslej smo za vas organizirali seminarje z nekaterimi najbolj znanimi poslovnimi avtoritetami na svetu, kot so Brian Tracy, Daniel Priestley, Andy Harrington, Geoff Burch, Derek Arden, Robert G. Allen in drugi. Na naših izobraževanjih smo pomagali do večjih uspehov že 30.000+ različnim osebam. 

Akademija Panta Rei ni na noben način povezana s podjetjem Amazon.com. niti ni plačana s strani Amazona za katerekoli usluge.  

To ni "get rich quick" model. Za uspeh v Amazon podjetništvu je potrebno veliko dela in zagnanosti ter tudi nek začetni zagonski vložek. Uspeh je tako odvisen od vašega dela in ne pride sam od sebe. Vsa mnenja strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.

© 2019 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pravno obvestilo in pogoji poslovanja