Partnerstvo z Amazon.com: vaša globalna podjetniška priložnost


***** Tečaj ni več na voljo ****

Kaj boste prejeli?

  • Video program v angleščini (avtor je Matt Clark), ki vam bo po korakih pokazal, kakozgraditi podjetje, ki prodaja preko platforme največjega svetovnega e-trgovca - ne da bi sploh imeli lastni produkt.
  • Spoznali boste nekaj Amazon podjetnikov iz Slovenije, ki jim že uspeva! Ti podjetniki imajo od nekaj tisoč do 140.000 EUR mesečnih prihodkov pri prodaji produktov na Amazonu in so večinoma začeli ob službah. 
  • Online trening (webinar) o Amazon podjetništvu, kjer vam bodo SLO Amazon podjetniki zaupali svoje izkušnje in kako so prišli do uspehov.

     Vse to prejmete brezplačno in brez obveznosti!

Ste že podjetnik?

Na Amazon.com lahko prodajate svoje produkte ali pa produkte, ki jih nabavite pri dobaviteljih (običajno kitajskih). Spoznajte torej možnost, da si svoj trg razširite na ves svet!

Razmišljate o podjetništvu?

Amazon.com podjetništvo je ena od najboljših možnosti za postavitev podjetja, ki deluje relativno avtomatično! V treningu boste spoznali step by step sistem, kako do takšnega podjetja.
 

Ne veste, kaj bi prodajali?

Najboljša stvar pri vsem skupaj je, da ne potrebujete lastnega produkta. V treningu boste spoznali, kateri so produkti, ki se najbolje prodajajo ter kje jih nabaviti za pravcati drobiž.

     Vaša pot do globalnega trga je odprta!

Ta brezplačni tečaj bo trajal od 10. oktobra do 3. novembra 2017. Ponovitve ne bo.