Predstavljamo seminar z mednarodnim bestselling avtorjem Robertom Rolihom

7 načinov, da povečate prodajo

Seminar za podjetnike/ce, ki želijo prehiteti konkurenco, pridobiti več strank in imeti več dobička

Avtor mednarodne knjižne uspešnice Robert Rolih je za vas pripravil nekaj fantastičnega... 

To je 4 urni seminar na katerem boste spoznali inovativne pristope pri marketingu in prodaji, ki vas bodo izstrelili med zvezde podjetništva (in predvsem napolnili vašo denarnico).  

Seminar bo za vas izjemno koristen, če: 

 • bi radi prehiteli svojo konkurenco in optimizirali delovanje svojega podjetja, 
 • imate odlične izdelke ali storitve, vendar jih velikokrat težko prodate,
 • veliko delate, vendar niste sorazmerno nagrajeni za ta trud - ali pa že imate uspešno podjetje in se zavedate, da v podjetništvu ne smeš nikoli zaspati na lovorikah,
 • ste pripravljeni poizkusiti nove, inovativne pristope pri svojem marketingu in prodaji.  

Tehnike, ki vam jih bo Robert zaupal (glejte program seminarja spodaj), lahko uporabite v praktično katerikoli panogi - ne glede na to, ali prodajate podjetjem ali fizičnim osebam.

"Pravijo, da denar ne more kupiti sreče. Zagotovo pa lahko reši marsikateri problem!" (Robert Rolih)

Cilj in program seminarja

1. Del: Podvojite učinkovitost svojega marketinga

Spoznajte inovativne pristope pri marketingu, o katerih se vaši konkurenci niti ne sanja ter pridobivajte stranke hitreje in ceneje.

 • 2 metodi s katerima se boste razlikovali od konkurence in prodali več.
 • Kako z majhnimi spremembami vašega produkta ali storitve doseči, da bo ta imel višjo vrednost v očeh stranke (beri, da ga bodo stranke kupovale brez ugovorov o ceni).
 • Večina marketinških akcij, ki jih delate, je visoko rizičnih (to pomeni, da velikokrat ne delujejo in imate od njih le izgubo). Kako spremeniti svoje marketinške akcije v visoko dobičkonosne akcije z nizkim tveganjem.
 • Tri načini, kako pridobiti nove stranke brez dodatnih stroškov?
 • Malo znan marketinški pristop, na katerem je temeljila najbolj učinkovita marketinška kampanja, ki jo je zasnoval Robert (rezultat spodaj*).
 • Skrivnost št. 1 marketinških materialov, ki delujejo: kako pripraviti letake, pisma, brošure ali pa akcije na internetu, ki bodo 3 krat bolj učinkovite od vsega, kar trenutno počnete?  
 • Ključna napaka, ki jo počne 95 % podjetnikov pri oglaševanju.


*Znanja, ki jih bo Robert delil z vami, so mu omogočila, da ima danes seminarje po celem svetu in da v mednarodnih tekmovanjih marketinških strokovnjakov redno zaseda mesta med 10 najboljšimi na svetu. Na enem takšnem tekmovanju je ustvaril 200.000 € čistega dobička v dveh tednih in dosegel 4. mesto na svetu; na drugem je bil ob šestmestnem zaslužku 5. na lestvici, okrog njega pa so bila imena kot npr. Bob Proctor, Tai Lopez in Les Brown.

"Le en nov marketinški pristop vas lahko loči od podjetniškega uspeha, ki ste si ga vedno želeli.” (Robert Rolih)

»Robert uči najboljše poslovne veščine, ki sem jih kadarkoli spoznal. Dal mi je jasne smernice, kako izboljšati moje marketinške in prodajne napore. Z njegovimi pristopi sem v roku enega leta potrojil dobiček podjetja (iz 80.000 EUR na 240.000 EUR) in pozicioniral moje podjetje kot enega izmed vodilnih na trgu.« (Georgi Popovyanski, Netins brokers ltd., Sofija, Bolgarija) 

2. Del: Podvojite učinkovitost svojih prodajnih aktivnosti

V vsakem pogovoru s stranko ali poslovnim partnerjem podjetniki prodajamo - če se tega zavedamo ali ne. 

 • Pristopi, ki so Robertu Rolihu omogočili priti z 10 % na 80 % učinkovitost na prodajnih sestankih - in to pri storitvi, ki je bila 2 do 5 krat dražja od konkurenčnih. 
 • Velika zmota podjetnikov je, da mislijo, da je prodaja stvar navdiha. Ravno nasprotno! Prodaja je znanost in spoznali boste kako razviti zmagovalni prodajni postopek, ki vam bo prinašal stalen dotok strank
 • Takojšnje soglasje: tehnika, ki vam omogoča odličen začetek prodajnega razgovora ter stranko pomiri in ji pokaže, da ste na njeni strani. Ko jo boste spoznali, se boste tepli po glavi, zakaj je niste uporabljali že doslej.
 • Prehod zmagovalcev. Skrivna tehnika najboljših prodajnikov, ki bo vaši prodajni predstavitvi dodala izjemno moč, saj boste z njo dosegli, da bo stranka tista, ki prosi za predstavitev vaših rešitev in ne vi. Uporabite jo in presenečeni boste nad rezultati.
 • Kako se izogniti največjemu problemu pri prodaji – temu, da je stranka zainteresirana, nakupa pa ni in ni. Spoznali boste najboljšo tehniko za zaključevanje prodaje

»S pomočjo znanj, ki jih deli Robert sem začel razumeti prodajo, da ima slednja določene faze in da moraš v vsaki fazi doseči določene stvari. Rezultat je bil, da sem končno začel ustvarjati dobičke. Dobil sem dovolj pacientov, da sem lahko zaposlil 10 fizioterapevtov, ki sedaj delajo za naše podjetje in se zato lahko zdaj ukvarjam s tem, kako podjetje širiti v tujino.« (Urban Založnik, Therapia d.o.o.)

»Spremenili smo celoten sistem prodaje. Največja razlika po tem je bila v boljših prodajnih rezultatih. Na podlagi predstavitvenih sestankov smo z našimi produkti in storitvami dosegali preko 70 % realizacijo prodaje. Podaljšala se je tudi življenjska doba strank.« (Matevž Lambergar, Ixtlan Forum d.o.o.) 

O Robertu Rolihu

Robert Rolih bio

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. 

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.  

Njegova knjiga The Million Dollar Decision je mednarodni bestseller. Prevedena je v Mandarinščino in v Bolgarščino, kmalu pa bo izšla tudi v Indiji. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV.  

Robert se uvršča v sam vrh svetovnih predavateljev, saj svoje seminarje redno izvaja v Londonu, Amsterdamu, Stockholmu, Sofiji, Zagrebu, Moskvi, Ljubljani in drugih mestih.

Termini, lokacija, prijava  

Kotizacija za seminar je 197 EUR + DDV, velja pa za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še poslovnega partnerja/solastnika). 

Seminar je v slovenskem jeziku. 

Razpisani termini:

- 14. 3. 2018, hotel Lev, Ljubljana - razprodano

- 19. 3. 2018, hotel Slon, Ljubljana - razprodano

- 27. 3. 2018, hotel Slon, Ljubljana - razprodano

- 15. 10 2018, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 16. 10 2018, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 23. 10. 2018, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 12. 3. 2019, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 13. 3. 2019, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 27. 3. 2019, Austria Trend hotel, Ljubljana - razprodano

- 17. 9. 2019, hotel Lev, Ljubljana

Novi termini bodo objavljeni predvidoma spomladi 2022.

Pohitite s prijavo, saj so mesta na Robertovih seminarjih običajno hitro zasedena. Prijavite se s klikom na gumb spodaj.

DA, želim se prijaviti!

POMEMBNO: Seminar je namenjen izključno podjetnikom in podjetnicam. Za uporabo pristopov, ki jih boste spoznali, morate biti lastnik/ca podjetja.

*Vsa mnenja zadovoljnih strank in potencialni rezultati uporabe tehnik s tečaja so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.