7 načinov, da povečate prodajo
logo

Predstavljamo seminar z bestselling avtorjem Robertom Rolihom

7 načinov, da povečate prodajo

Seminar za podjetnike/ce, ki želijo pridobiti več strank in biti bolje nagrajeni za svoje delo

Avtor mednarodne knjižne uspešnice Robert Rolih je za vas pripravil nekaj fantastičnega. 

Po dobrem letu trdega dela in razvoja, vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata do vaših podjetniških ciljev.

Seminar je namenjen podjetnikom/cam, ki:

 • Imajo odlične izdelke ali storitve, vendar jih velikokrat težko prodajo.
 • Veliko delajo, vendar niso sorazmerno nagrajeni za ves ta trud.
 • So akcijsko naravnani in vedo, da ne obstajajo magične palice, ki bi jim prinesle bogastvo čez noč.
 • So pripravljeni sprejeti in poizkusiti nove, inovativne pristope pri svojem marketingu in prodaji (če bi radi še naprej delali stvari na enak način, kot ste jih do zdaj in kot jih počne vaša konkurenca, potem ta seminar zagotovo ni za vas).

"Pravijo, da denar ne more kupiti sreče. Zagotovo pa lahko reši marsikateri problem!" (Robert Rolih)

Cilj in program seminarja

1. Del: Podvojite učinkovitost svojega marketinga

Spoznajte inovativne pristope pri marketingu, o katerih se vaši konkurenci niti ne sanja ter pridobivajte stranke hitreje in ceneje.

 • 2 metodi s katerima se boste razlikovali od konkurence in prodali več.
 • Kako z majhnimi spremembami vašega produkta ali storitve doseči, da bo ta imel višjo vrednost v očeh stranke (beri, da ga bodo stranke kupovale brez ugovorov o ceni).
 • Večina marketinških akcij, ki jih delate, je visoko rizičnih (to pomeni, da velikokrat ne delujejo in imate od njih le izgubo). Kako spremeniti svoje marketinške akcije v visoko dobičkonosne akcije z nizkim tveganjem.
 • Tri načini, kako pridobiti nove stranke brez dodatnih stroškov?
 • Malo znan marketinški pristop, na katerem je temeljila najbolj učinkovita marketinška kampanja, ki jo je zasnoval Robert Rolih (prinesla je 200.000 EUR čistega dobička v dveh tednih).
 • Skrivnost št. 1 marketinških materialov, ki delujejo: kako pripraviti letake, pisma, brošure ali pa akcije na internetu, ki bodo 3 krat bolj učinkovite od vsega, kar trenutno počnete?  
 • Ključna napaka, ki jo počne 95 % podjetnikov pri oglaševanju.

"Le en nov marketinški pristop vas lahko loči od podjetniškega uspeha, ki ste si ga vedno želeli.” (Robert Rolih)

»Robert uči najboljše poslovne veščine, ki sem jih kadarkoli spoznal. Dal mi je jasne smernice, kako izboljšati moje marketinške in prodajne napore. Z njegovimi pristopi sem v roku enega leta potrojil dobiček podjetja (iz 80.000 EUR na 240.000 EUR) in pozicioniral moje podjetje kot enega izmed vodilnih na trgu.« (Georgi Popovyanski, Netins brokers ltd., Sofija, Bolgarija) 

2. Del: Podvojite učinkovitost svojih prodajnih aktivnosti

V vsakem pogovoru s stranko ali poslovnim partnerjem podjetniki prodajamo - če se tega zavedamo ali ne. 

 • Pristopi, ki so Robertu Rolihu omogočili priti z 10 % na 80 % učinkovitost na prodajnih sestankih - in to pri storitvi, ki je bila 2 do 5 krat dražja od konkurenčnih. 
 • Velika zmota podjetnikov je, da mislijo, da je prodaja stvar navdiha. Ravno nasprotno! Prodaja je znanost in spoznali boste kako razviti zmagovalni prodajni postopek, ki vam bo prinašal stalen dotok strank
 • Takojšnje soglasje: tehnika, ki vam omogoča odličen začetek prodajnega razgovora ter stranko pomiri in ji pokaže, da ste na njeni strani. Ko jo boste spoznali, se boste tepli po glavi, zakaj je niste uporabljali že doslej.
 • Prehod zmagovalcev. Skrivna tehnika najboljših prodajnikov, ki bo vaši prodajni predstavitvi dodala izjemno moč, saj boste z njo dosegli, da bo stranka tista, ki prosi za predstavitev vaših rešitev in ne vi. Uporabite jo in presenečeni boste nad rezultati.
 • Kako se izogniti največjemu problemu pri prodaji – temu, da je stranka zainteresirana, nakupa pa ni in ni. Spoznali boste najboljšo tehniko za zaključevanje prodaje

»S pomočjo znanj, ki jih deli Robert sem začel razumeti prodajo, da ima slednja določene faze in da moraš v vsaki fazi doseči določene stvari. Rezultat je bil, da sem končno začel ustvarjati dobičke. Dobil sem dovolj pacientov, da sem lahko zaposlil 10 fizioterapevtov, ki sedaj delajo za naše podjetje in se zato lahko zdaj ukvarjam s tem, kako podjetje širiti v tujino.« (Urban Založnik, Therapia d.o.o.)

»Spremenili smo celoten sistem prodaje. Največja razlika po tem je bila v boljših prodajnih rezultatih. Na podlagi predstavitvenih sestankov smo z našimi produkti in storitvami dosegali preko 70 % realizacijo prodaje. Podaljšala se je tudi življenjska doba strank.« (Matevž Lambergar, Ixtlan Forum d.o.o.) 

O Robertu Rolihu

Robert Rolih bio

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. 

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.  

Robertova knjiga The Million Dollar Decision je postala mednarodni bestseller, bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih, med drugim tudi na ameriški Newsmax TV in na ruskem Mediametrics radiu.  

Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley ... Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta - od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

Termini, lokacija, prijava  

Kotizacija za seminar je 197 EUR + DDV, velja pa za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še poslovnega partnerja/solastnika). 

Seminar je v slovenskem jeziku. 

Razpisani termini:

- 27. 3. 2019, od 9h - 12:30h, Austria Trend Hotel Ljubljana;

Prijavite se s klikom na gumb spodaj.

DA, želim se prijaviti!

POMEMBNO: Seminar je namenjen izključno podjetnikom in podjetnicam. Za uporabo pristopov, ki jih boste spoznali, morate biti lastnik/ca podjetja.  

Posebej bo seminar koristen za vas, če imate v podjetju od 0 do 20 zaposlenih.

Akademija Panta Rei

*Vsa mnenja zadovoljnih strank in potencialni rezultati uporabe tehnik s tečaja so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.