Ob naročilu na naša obvestila o novih brezplačnih webinarjih, člankih in izobraževanjih, prejmete kot darilo dobrodošlice:

E-knjigo 7 usodnih napak podjetij pri izvajanju internih izobraževanj

Da bi vam pomagali pri izbiri programa, ki vam bo omogočal maksimalno izboljšanje vaših rezultatov poslovanja, smo pri Akademiji Panta Rei pripravili priročnik 7 usodnih napak pri internih izobraževanjih.

Priročnik je namenjen vsem, ki se odločate o izvedbi internih izobraževanj in si želite, da bi le-ta imela konkretne pozitivne učinke na vaše poslovanje.

DA, naročite me na obvestila in mi takoj pošljite e-knjigo!

Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov:

Nas še ne poznate?

Pri Akademiji Panta Rei v Slovenijo že od leta 2004 prinašamo top poslovna znanja in top svetovne predavatelje, ki podjetnikom in poslovnežem pomagajo do boljših poslovnih rezultatov in “aha” momentov v svojem poslu. 

Osebno sodelujemo (in tudi organizirali seminarje) s poslovnimi avtoritetami, kot so Brian Tracy, Andy Harrington, Geoff Burch, Kevin Green, Simon Coulson, Daniel Priestley, Robert G. Allen in drugi. Zelo veliko se pojavljamo tudi v medijih, kot so RTV Slovenija, Delo, Večer, Kanal A in drugi.

Naše stranke (že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav) z našo pomočjo delajo kvantne skoke na področju marketinga, prodaje, vodenja, investiranja in prodora na tuje trge.

Pri Akademiji Panta Rei tudi prakticiramo tisto, kar učimo (in obratno). S knjigo The Million Dollar Decision našega ustanovitelja, Roberta Roliha, smo dosegli “nemogoče”. Knjiga je postala mednarodni bestseller, bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja. 

Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley ... Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta - od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

© 2022 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana| Pogoji poslovanja in uporabe spletnih strani | Politika varstva osebnih podatkov