3 tedni, ki bodo popolnoma spremenili vaše življenje!

Bi radi skokovito dvignili nivo svojih osebnih dohodkov? Potem imamo za vas odlično rešitev. V tem on-line programu v slovenščini vas bo Robert Rolih popeljal po celovitem sistemu, s katerim boste lahko povečali svoje dohodke – ne glede na to, če ste zaposleni ali ste podjetnik. 

Video program je v slovenščini in vsebuje 8 videov modulov, 3 avdio module in delovni zvezek. Ima tudi enoletno 100 % garancijo na vaše zadovoljstvo. 

Ta video program uporablja že več kot 1.500 oseb iz 5 držav (Slovenija, Velika Britanija, Romunija, Bolgarija, Italija). 

Kaj prejmete v programu?

Vsebina programa, kjer vas bo Robert Rolih v treh tednih sistematično pripeljal do osebnega in finančnega preboja v življenju. 

Teden 1: 

Modul 1a: Pravila igre in vaša začetna točka – analiza vašega finančnega stanja s pomočjo orodja Osebna bilanca. 

Modul 1b: Analiza prepričanj in vrednot glede financ 

  • Še bolj pomembno, kot trenutno finančno stanje, je vaš trenutni način razmišljanja glede denarja. V glavi se vse začne in konča, tako da boste v tem modulu spoznali kako delujejo naši možgani in si naredili analizo stanja svojih prepričanj. 


Teden 2: 

Modul 2a: Kvantni cilji: Zakaj ljudje velikokrat ne dosegamo ciljev? 

  • Kateri so ključni razlogi za nedoseganje ciljev in kaj lahko naredite glede tega. 


Modul 2b: Kvantni cilji: Postavitev vaših kvantnih ciljev 

  • Spoznajte presenetljivo logiko delovanja sveta okrog nas in si zastavite svoje kvantne cilje. 


Teden 3: 

Modul 3a: Notranja igra bogastva – Univerzalni zakoni denarja 

  • Katere zakone morate upoštevati, če želite biti med finančno najbolj uspešnimi ljudmi. 


Modul 3b: Notranja igra bogastva – Spreminjanje prepričanj 

  • V tem modulu boste namesto svojih omejujočih prepričanj “namestili” v svojo glavo prepričanja, ki vam bodo dala moč. 


Modul 4a: Kako razmišljajo uspešni (1. del) 

  • Kako razmišljajo in delujejo uspešni ljudje? 


Modul 4b: Kako razmišljajo uspešni (2. del)

Robert Rolih

O Robertu Rolihu

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. 

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. 

V zadnjih letih je Robert naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si v tujini deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green in drugi. 

Marca 2017 je Robert izdal knjigo The Million Dollar Decision, ki je s 1.336 prodanimi izvodi v 24 urah na Amazonu takoj postala "Amazon Bestseller" in pa "Hot New Release". 

O Robertu in njegovi knjigi so pisali/govorili v praktično v vseh pomembnih medijih v Sloveniji (RTV Slovenija, Kanal A, Delo, ...), njegov najbolj obiskan seminar doslej pa je imel več kot 1.500 udeležencev.  

Mnenje o programu

"Moja poslovna pot se je pričel z obiskom seminarja MMMM. 

Po seminarju sem opravil še on-line tečaj 3 WEEK MONEY BREAKTHROUGH v okvir katerega sem si določil življenjske cilje in se odločal v kateri panogi se bom preizkusil kot podjetnik. 

Ravno v tretjem tednu tečaja sem od vas prejel e-mail, da je tečaj o tem kako zgraditi posel na Amazon-u zopet na voljo in tako se je začela naša zgodba v internetni prodaji.  

Začeli smo bliskovito in si že v prvih 6 mesecih povrnili investicijo in ustvarili prvi čisti dobiček.

V tekočem letu smo naskočili sam vrh in dosegli več kot 300 % rast dobička s svojim prvim produktom. Kljub temu, da se je rast zaradi določenih okoliščin in lastnih napak, ki so sestavni del vsakega posla, letos zelo upočasnila načrtujem doseči 0.5 mil $ prometa v podjetju na katerem v povprečju ne delam več kot 3h/ dan.  

Kljub temu, da sem še vedno zaposlen, ker uživam v tem kar počnem, lahko če pogledam skozi številke mirno rečem, da sem si z dodatnim poslom ob službi, dveh otrocih in še kopici drugih aktivnosti, ustvaril finančno svobodo. Povod za to pa je bil ravno 3 WEEK MONEY BREAKTHROUGH."  

- Blaž Šelekar, Podčetrtek  

*Vsa mnenja zadovoljnih strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.  

Nakup programa 

Cena: 297 EUR + DDV (gre za online program, tako da prejmete dostope do zaščitene spletne strani, kjer se nahajajo vse vsebine) 

Program naročite tako, da: 

  • izpolnite naročilo na internetu, 
  • pišete sporočilo na info@panta-rei.si. 

 

Dostop do programa boste prejeli takoj po plačilu predračuna.

Da, naročam program!

Imate o programu še kakšno vprašanje? Pokličite nas na 01 511 30 71 ali nam pišite na pisarna@panta-rei.si